15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Παρουσίαση της νέας σειράς Desktop Turbo-X Battlebox στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας Πλαίσιο

    Το Πλαίσιο, αποκτώντας μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους κατασκευαστές gaming PCs παγκοσμίως με αφορμή την πιστοποίηση που έλαβε από την NVIDIA, παρουσίασε τη νέα σειρά Desktop Turbo-X Battlebox σε μια μοναδική συνέντευξη Τύπου στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Μαγούλα.

    CA6A3408

    Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν σχετικά με τη διαδικασία πιστοποίησης της νέας σειράς Turbo-X Battlebox από την NVIDIA, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες που παράγουν τεχνολογία στον πλανήτη και leader στην gaming βιομηχανία. Επιπλέον, αναφέρθηκαν οι κατελάχιστο υψηλές προδιαγραφές που πρέπει να τηρούν τα συστήματα αυτά έτσι ώστε να είναι σε θέση να αποσπάσουν την πιστοποίηση Battlebox.

    Με βιντεοκλήση εμφανίστηκε ο κ. Luciano Ballerano, PR & Social Media Manager της NVIDIA, σημειώνοντας πόσο σημαντική θεωρεί η NVIDIA τη συνεργασία της με το Πλαίσιο στην ελληνική αγορά και γιατί το επέλεξε στρατηγικά ως συνεργάτη της NVIDIA στο πρόγραμμα Battlebox.

    CA6A3414

    Το highlight της εκδήλωσης σημειώθηκε όταν δύο επαγγελματίες gamers, ο CaptainPanez και ο HackyPixelz «πολέμησαν» μέχρι τελικής πτώσης στο ιδιαίτερα δημοφιλές παιχνίδι PlayerUnknown’s Battlegrounds. Οι παρευρισκόμενοι απέκτησαν έτσι μια σαφή εικόνα για τις δυνατότητες που προσφέρει ένα Turbo-X Battlebox σύστημα σε έναν gamer, επαγγελματία ή όχι.

    Ακολούθησε ξενάγηση στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Πλαισίου στη Μαγούλα, μια επένδυση ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν την κεντρική αποθήκη της εταιρείας με πραγματικό απόθεμα προϊόντων τεχνολογίας που ξεπερνά τα 25 εκατομμύρια ευρώ και να παρακολουθήσουν τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες που ξεκινούν περίπου 10 δευτερόλεπτα μετά τη λήψη μια παραγγελίας.

    CA6A3711

    Στη συνέχεια, είδαν την υπερσύγχρονη γραμμή συναρμολόγησης, τη μεγαλύτερη στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, στην οποία συναρμολογούνται και δοκιμάζονται ετησίως περισσότερα από 65.000 συστήματα Turbo-X, desktop και laptop.

    Εκεί βρίσκεται και το τμήμα ποιοτικού ελέγχου της εταιρείας, στο οποίο γίνονται εξαντλητικές δοκιμές σε όλα τα δείγματα που έρχονται από εργοστάσια κατασκευής, με αποτέλεσμα το 80% αυτών να απορρίπτεται. Έτσι, τα καλύτερα προϊόντα σε ποιότητα κατασκευής, απόδοση και διάρκεια στο χρόνο επιλέγονται για να κυκλοφορήσουν στην αγορά με το brand Turbo-X.

    CA6A3360

    Ο κ. Κώστας Γεράρδος, CEO του Πλαισίου, δήλωσε σχετικά: «Ένας στους δύο σταθερούς υπολογιστές που πωλούνται στην Ελλάδα και περισσότερα από το 80% των gaming PCs  πωλούνται από το Πλαίσιο. Στις αρχές Ιουλίου πραγματοποιήσαμε ένα από τα μεγαλύτερα gaming events στην Ελλάδα με περισσότερες από 1.500 συμμετοχές, το Πλαίσιο Gaming Nation. Γνωρίζουμε πως οι Έλληνες αγαπούν το gaming, δημιουργούν communities, συμμετέχουν σε gaming events και έχουμε επιλέξει να είμαστε δίπλα τους».

    «Το 2016 ο τζίρος από τις πωλήσεις Turbo-X desktop συστημάτων ξεπέρασε τα 12,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ένα ποσοστό περίπου 30% από αυτά τα συστήματα είναι gaming», συνέχισε ο κ. Παναγιώτης Πάνου, Product Manager Desktop & Components της εταιρείας.

    Τα νέα gaming desktop Turbo-X Battlebox βρίσκονται ήδη στα καταστήματα Πλαίσιο και στο www.plaisio.gr και περιμένουν τους επαγγελματίες ή μη gamers για μία συναρπαστική εμπειρία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles