18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    «Πάτωσε» το Netflix gaming; Μόλις το 1% των συνδρομητών έχει ασχοληθεί!

    Το 2021, το Netflix ανακοίνωσε την πρόθεση του να μπει δυνατά στον κόσμο του gaming, ενσωματώνοντας στην streaming platform του μια νέα κατηγορία που δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές του να παίξουν μια σειρά από τίτλους. Ήδη έχουν ανέβει 25 games στην υπηρεσία, παρόλα αυτά όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι συνδρομητές δείχνουν να γυρίζουν την πλάτη στην ιδέα για gaming μέσω της γνωστής πλατφόρμας.

    Σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκέντρωσε η εταιρεία Apptopia, υπολογίζεται ότι μόλις το 1% των συνδρομητών του Netflix έχει μπει στον κόπο να ασχοληθεί και να κατεβάσει έστω κι ένα game μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας. Πολλοί αναλυτές εκτιμούν ότι ένας από τους παράγοντες που αποτρέπει τους συνδρομητές να ασχοληθούν είναι ο μικρός αριθμός των παιχνιδιών, καθώς επίσης και το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι δεν μπορούν να τρέξουν σε PC, Mac ή σε ορισμένες Smart TVs. Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι άνθρωποι της Apptopia, τα παιχνίδια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην πλατφόρμα έχουν γίνει download κοντά στις 23.3 εκατομμύρια φορές. Οι τίτλοι που προτιμούν οι συνδρομητές είναι αυτοί που συνδέονται με διάσημα blockbusters, όπως είναι για παράδειγμα το Stranger Things. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα άμεσα πλάνα του Netflix είναι η αύξηση του αριθμού των διαθέσιμων τίτλων στους 50 (με το Queen’s Gambit που θα αντλεί την έμπνευση του από την ομώνημη σειρά, να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles