12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Pebble Core. Το πρώτο προϊόν της Pebble που δεν είναι ρολόι

    Σήμερα είναι η μέρα της Pebble με το λανσάρισμα στο Kickstarter δύο νέων heart-rate enabled smartwatches αλλά και ενός εντελώς νέου προϊόντος. Για πρώτη φορά, η εταιρεία δοκιμάζεται σε κάτι που δεν είναι smartwatch. Είναι ένα wearable με τη δύναμη του Android σχεδιασμένο (κυρίως) για όσους ασχολούνται με activities όπως το jogging. Χάρη στο ενσωματωμένο GPS, μπορεί να παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας στο τρέξιμο, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένο 3G modem (!) που σας επιτρέπει να στριμάρετε μουσική από το Spotify.

    core

    Επιπλέον, το ίδιο 3G modem μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποστέλλετε ειδοποιήσεις SOS, αν βρίσκεστε σε κίνδυνο.

    Το Pebble Core υποστηρίζει Wi-Fi για να συγχρονίζετε τα στατιστικά σας με εφαρμογές όπως οι Runkeeper, Strava, MapMyRun, Google Fit και Under Armour, ενώ σας επιτρέπει να αντιστοιχίσετε τα πλήκτρα του (έχει ένα μεγάλο και ένα μικρό) ώστε να ενεργοποιούνται συγκεκριμένες εφαρμογές ή δραστηριότητες.

    Διαθέτει jack 3.5 mm για ακουστικά, αλλά και υποστήριξη Bluetooth αν προτιμάτε τις ασύρματες λύσεις, ενώ στο πίσω μέρος του υπάρχει μαγνητικό κλιπ για να το προσαρμόσετε στο πουκάμισο ή την τσέπη σας.

    Για το Spotify streaming θα χρειαστείτε μία SIM card (υποστηρίζεται το Spotify Premium μόνο μετά από συμφωνία των δύο εταιρειών), αν ωστόσο δε διαθέτετε SIM μπορεί να μην έχετε τη δυνατότητα να κάνετε streaming μουσικής, ωστόσο χάρη στα 4GB αποθηκευτικού χώρου μπορείτε να φορτώσετε μουσική μέσω Wi-Fi.

    core2

    Το Pebble Core είναι, όπως παρατηρείτε, μία πολυλειτουργική συσκευή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ως tracker (π.χ. να τοποθετήσετε στην τσάντα του παιδιού σας) ή ως tile (π.χ. στα κλειδιά σας).

    Μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς ένα ρολόι Pebble, ωστόσο μαζί με αυτό αποκτά extra λειτουργικότητα. Το ρολόι του προσθέτει φυσικά οθόνη ώστε να παρακολουθείτε την ταχύτητά σας, την απόσταση που διανύετε ή τους παλμούς σας σε πραγματικό χρόνο, ενώ μπορείτε να βλέπετε ποιο κομμάτι παίζει και να αλλάζετε tracks ευκολότερα.

    Κοστίζει 99 δολάρια ωστόσο είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στο Kickstarter έναντι 69 δολαρίων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles