21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Peggy. Αυτό είναι το πρώτο έξυπνο… μανταλάκι που σας ειδοποιεί πότε θα βρέξει!

    Connected devices έχετε δει πολλές, μανταλάκι (!) όμως με δυνατότητες δικτύωσης όχι, έτσι έρχεται η ώρα να το δείτε κι αυτό. Η γνωστή εταιρεία OMO, που δραστηριοποιείται στο χώρο των απορρυπαντικών, δημιούργησε το έξυπνο μανταλάκι με την ονομασία Peggy, το οποίο διαθέτει μέσα στο πορτοκαλί σώμα του θερμόμετρο, αισθητήρα υπεριώδους ακτινοβολίας και ανιχνευτή υγρασίας.

    Peggy

    Έτσι, μπορεί να παρακολουθεί τον καιρό και να σας ειδοποιεί σε περίπτωση επικείμενης βροχής στο smartphone σας μέσω σύνδεσης Wi-Fi. Δεν ξέρουμε πόσο χρήσιμο θα θεωρούσατε ένα τέτοιο gadget (θα μπορούσατε π.χ. αντί για το έξυπνο μανταλάκι να συμβουλευόσασταν την εφαρμογή καιρού του smartphone σας ή απλά να κοιτάξετε έξω), αλλά η καινοτομία του gadget δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

    Peggy-key-features-small

    Επιπρόσθετα, η… Peggy (peg στα αγγλικά είναι το μανταλάκι) μπορεί να σας ειδοποιεί πότε είναι καλύτερα να βάλετε πλυντήριο, πότε ολοκληρώνεται κάθε πλύση και πόση ώρα χρειάζονται τα ρούχα σας για να στεγνώσουν.

    Το έξυπνο μανταλάκι της OMO θα είναι σύντομα διαθέσιμο, αρχικά στην Αυστραλία, για τους πρώτους testers και μπορείτε να το γνωρίσετε καλύτερο στο ακόλουθο video.

    https://www.youtube.com/watch?v=dhC4xxGKQfg

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles