21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Περιήγηση στο booth της Doogee στο MWC19!

    H Doogee ανήκει στους μεγάλους παίκτες της κινεζικής αγοράς, έχοντας μια ευρεία γκάμα συσκευών, οι οποίες μπορούν να καλύψουν όλα τα διαφορετικά γούστα και τις απαιτήσεις των χρηστών που αναζητούν αξιοπιστία, υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά και φυσικα προσιτή τιμή.

    sdr

    To προϊοντικό portfolio της Doogee χωρίζεται σε δύο μέρη, καθώς από τη μία έχουμε τα κλασικά smartphones και από την άλλη υπερενισχυμένες rugged συσκευές, οι οποίες είναι σχεδιασμένες για να αντέχουν στα δύσκολα και οι οποίες αποτελούν κύριο πόλο έλξης των επαγγελματιών που αναζητούν ένα κινητό που να είναι κυριολεκτικά… άφθαρτο και συγχρόνως αρκετά ισχυρό για να καλύπτει τις mobile ανάγκες τους.

    dav

    Ξεκινώντας από την σειρά S, αυτό που ξεχώρισε ήταν φυσικά το modular rugged phone: S90, το οποίο δύναται να δεχθεί μια σειρά από ξεχωριστά modules που εφάπτονται στο πίσω μέρος του (περισσότερα για το S90 μπορείτε να δείτε εδώ). H S series της Doogee αποτελείται από 7 core μοντέλα (S80, S70, S60, S55, S40, S30), τα οποία αν και διαφέρουν στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, ωστόσο το κοινό τους σημείο είναι ότι είναι σχεδιασμένα για να αντέξουν στις υψηλές πιέσεις και την extreme κακομεταχείριση.

    dav

    dav

    dav

    sdr

    Περνώντας σε κάτι πιο… «casual», η κινεζική εταιρεία για την άνοιξη του 2019 έχει στο line-up των προϊόντων της, τα μοντέλα που ανήκουν στην οικογένεια Y και Χ αλλά και τα BL, που διαθέτουν casual design και πανίσχυρη μπαταρία. Η σειρά Y έχει έναν σαφή πιο trendy προσανατολισμό και απευθύνεται κυρίως στο νεανικό κοινό. Η youth εμφάνιση συνδυάζεται άψογα με την αξιοπιστία, δίνοντας έμφαση στην ξεχωριστή ενέργεια που απορρέει από το design τους και στην αξιοπιστία των high-tech χαρακτηριστικών τους.

    dav

    dav

    dav

    dav

    Από την άλλη, η σειρά X προωθεί περισσότερο την πιο entry-level φιλοσοφία της κινεζικής εταιρείας, εστιάζοντας στο καινοτόμο design και στο χαμηλό κόστος, ενώ τα smartphones που ανήκουν στην οικογένεια BL επικεντρώνονται στην ανάγκη των χρηστών για μεγαλύτερη αυτονομία, με αξιόλογα tech specs και χωρητικότητα που ξεπερνάει τα 5500mAh.

    Περισσότερα και αναλυτικά στοιχεία για τα προϊόντα της Doogee θα βρείτε στο επίσημο website: https://www.doogee.cc/

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles