22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Περιήγηση στο booth της Hisense στο MWC 2018 (video)!

    Η Hisense δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από ένα ακόμη ραντεβού στο MWC, δείχνοντας στο κοινό όλα τα smartphone «όπλα» που έχει στην φαρέτρα της! Πραγματοποιώντας την βόλτα μας στο booth της Hisense είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά το line-up των smartphones της που στηρίζονται στις αρχές της υψηλής τεχνολογίας, της όμορφης αισθητικής και φυσικά της εξαιρετικά προσιτής τιμής.

    HISENCE05052

    HISENCE05057

    Ξεκινώντας από τα Hisense Infinity H11 Pro και H11, εδώ είναι εμφανές ότι η κινεζική εταιρεία ρίχνει το βάρος σε μία σειρά προϊόντων που ενσωματώνουν high-end χαρακτηριστικά, αλλά παράλληλα συγκρατούν την τιμή τους σε απολύτως λογικά και φυσιολογικά επίπεδα. Το Pro ειδικά διαθέτει τεχνολογία A.I. που επιτρέπει αναγνώριση προσώπου, δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 3.0 και φυσικά χρήση του Google Assistant. Επιπλέον, έρχεται με dual-camera setup, αλλά και με μία απίθανη selfie cam, η οποία με τα 20MP της σίγουρα δίνει άλλη διάσταση στις selfie φωτογραφίες σας. Φυσικά και στα ενδότερα, το Pro δεν κάνει συμβιβασμούς, καθώς έρχεται με octa-core CPU στα 2.2GHz και configuration στα 4 ή 6GB RAM και 64 ή 128GB σε storage.

    HISENCE05060

    To «μικρότερο» core μοντέλο H11 ότι χάνει από το Pro, το κερδίζει σε τιμή, καθώς με μόλις 250 ευρώ έχετε στα χέρια σας μία 18:9 premium συσκευή με octa-core SoC, Snapdragon 430 με τους πυρήνες του να τρέχουν στα 1.4GHz. Σε ότι έχει να κάνει με τη διαθέσιμη μνήμη, το Infinity H11 έρχεται με 4GB RAM, ενώ ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος είναι στα 32GB (με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD card), ενώ παράλληλα έρχεται με rear cam στα 12MP και selfie cam στα 16MP και τέλος μπαταρία με χωρητικότητα στα 3530mAh (περισσότερα για το H11 μπορείτε να βρείτε εδώ).

    HISENCE05054

    Εκτός από τη σειρά H11, στο booth της Hisense γνωρίσαμε καλύτερα το Rock Lite, ένα rugged smartphone που συνδυάζει όμως τέλεια αισθητική και ξεχωριστό design, υψηλές τεχνικές δυνατότητες και φυσικά αντοχή που πιστοποιείται με το πρότυπο IP67 (περισσότερα για το Rock Lite μπορείτε να βρείτε εδώ). Μάλιστα, δεν διστάσαμε να το βυθίσουμε σε ένα δοχείο με νερό και πράγματι κατάφερε να… αντέξει και να λειτουργήσει κανονικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!

    HISENCE05050

    Τέλος, στο booth της Hisense στο MWC μας δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουμε για μία ακόμη φορά το ξεχωριστό A2 Pro, που είναι μία από τις πιο unique συσκευές που κυκλοφορούν οι Κινέζοι κατασκευαστές στην αγορά, καθώς έρχεται με δύο οθόνες, όπου από την μία λειτουργεί όπως όλα τα smartphones και από την άλλη είναι ένα κλασικό E-Ink reader!

    HISENCE05059

    Πατήστε το play στο video που ακολουθεί για να πάρετε μία καλή γεύση από τα smartphones της Hisense που παρουσιάστηκαν στο MWC 2018…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles