18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Περισσότερο καλοκαιρινό θέαμα με Novasummer στην MTN TV!

    mtn tv novasummer

    Για όλη την καλοκαιρινή περίοδο, (από 5 Ιουνίου μέχρι τις 31 Αυγούστου), θα τρέχει το νέο Novasummer στην πλατφόρμα της MTN TV  προσφέροντας καλοκαιρινές αποδράσεις με διάφορες κινηματογραφικές επιλογές για όλη την οικογένεια. Συγκεκριμένα, κάθε βράδυ προβάλλονται δύο ταινίες διαδοχικά από τις 21:30 ενώ μια ξεχωριστή σειρά ταινιών (sequels) ανά μήνα, κάθε Τετάρτη από τις 23:15. Ειδικότερα, για τον Ιούλιο, οι συνδρομητές της MTN TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  την κωμική τριλογία του Χόλυγουντ Ghostbusters και τον Αύγουστο τις τέσσερεις θρυλικές ταινίες Lethal Weapon.

    Στην MTN TV οι συνδρομητές μπορούν επίσης να ταξιδέψουν στο πλούσιο αθλητικό και κινηματογραφικό θέαμα των καναλιών NovaCinema και Novasports.

    Στο NovaCinema, οι οπαδοί του Game of Thrones αναμένεται να καθηλωθούν στις οθόνες τους με τον νέο κύκλο της σειράς που θα μεταδίδεται ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ και αρχίζει στις 16 Ιουλίου. Μπορούν να χαλαρώνουν παράλληλα με μια μεγάλη ποικιλία ταινιών, ντοκιμαντέρ και σειρών. Στο Novasports οι φίλοι του ποδοσφαίρου, της καλαθόσφαιρας, των μηχανοκίνητων σπορτς και του αθλητισμού γενικά περιμένουν με αγωνία τις συναρπαστικές αναμεταδόσεις που επίκεινται.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles