16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Phil Spencer: Αναπόφευκτες οι αυξήσεις τιμών και στο Xbox

    Ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer φαίνεται πως παραδέχτηκε ότι η εταιρεία εξετάζει την αύξηση των τιμών στα προϊόντα της, αναγνωρίζοντας ότι το προηγούμενο διάστημα κράτησε τις τιμές στις κονσόλες, το Game Pass και τα παιχνίδια, όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να προχωρήσει σε αυξήσεις λόγω του πληθωρισμού.

    Ο Spencer παραδέχτηκε ότι «κρατήσαμε την τιμή στις κονσόλες, στα παιχνίδια και τις συνδρομές. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό για πάντα… σε κάποιο σημείο θα πρέπει να ανεβάσουμε τις τιμές σε συγκεκριμένα πράγματα, όμως εν όψει Χριστουγέννων είναι σημαντικό να συγκρατήσουμε τις τιμές».

    Νωρίτερα μέσα στο χρόνο, η Sony ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει το κόστος του PlayStation 5 ως απάντηση στην παγκόσμια κρίση. Εκείνη την περίοδο, ο Spencer είπε ότι το Xbox δε θα ακολουθήσει το παράδειγμα, εξηγώντας: «Οι πελάτες μας αντιμετωπίζουν οικονομικές προκλήσεις και αβεβαιότητα. Δεν πιστεύουμε ότι είναι σωστή στιγμή». Με βάση όμως τα τελευταία σχόλια του Spencer, μάλλον η πολιτική της εταιρείας θα αλλάξει.

    Διαβάστε επίσης:

    Επίσημη ανακοίνωση! Έρχεται Witcher Remake με Unreal Engine 5

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles