20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Photo Magic, χρωματικές επιλογές στα chats και στα emojis στον Facebook Messenger!

    Μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά θα έχουν πλέον στην διάθεσή τους οι χρήστες του Facebook Messenger. Αρχικά, η υπηρεσία Photo Magic η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τις φωτογραφίες μέσω του Messenger και να γίνεται αυτοματοποιημένο tag των φίλων τους, θα είναι διαθέσιμη για όλους.

    Συγκεκριμένα, θα δημιουργείται αυτόματα ένα ιδιωτικό chat με όλους εκείνους τους φίλους που έχουν “ταγκαριστεί” στις φωτογραφίες ενώ οι χρήστες θα μπορούν χειροκίνητα να απενεργοποιήσουν την υπηρεσία αυτή (Setting) καθώς και να επιλέξουν ποιοι θέλουν να έχουν πρόσβαση στις φωτογραφίες.

    01-hero3

    Το τελευταίο update φέρνει επίσης και αλλαγές όσον αφορά το styling του chat. Οι χρήστες θα μπορούν να αλλάζουν από το χρώμα του κειμένου, τα emojis καθώς και τα nicknames τους, δίνοντας έτσι μια πιο προσωπική νότα. Επιπλέον, μιας και τα Χριστούγεννα κοντοζυγώνουν, το Facebook διαθέτει στους χρήστες του…νιφάδες χιονιού στα μηνύματά τους καθώς και stickers όπως αυτό ενός χριστιουγεννιάτικου δέντρου ή ενός Άγιου Βασίλη.

    Οι χρήστες Android θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το effect του χιονιού, στα chat heads τους. Τέλος, μπορείτε να δείτε τη νέα συλλογή sticlers με θέμα το κρύο και να τα χρησιμοποιήσετε στις συνομιλίες σας.

    Let it snow λοιπόν…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles