20 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η ομάδα του Secret κυκλοφόρησε το μυστηριώδες Ping app

    Η ομάδα της δημοφιλούς social εφαρμογής με τα μυστικά, Secret, ανακοίνωσε ένα νέο μυστηριώδες app με την ονομασία Ping, το οποίο απ’ότι φαίνεται αναλαμβάνει να ενημερώνει όσους το εγκαταστήσουν για διάφορα θέματα.

    Ping app from Secret

    Μία επίσκεψη στα App Store και Google Play, μιας και το Ping είναι διαθέσιμο για iOS και Android αντίστοιχα, μας άφησε να αναρωτιόμαστε τι ακριβώς κάνει η εφαρμογή αυτή. Στην πρώτη περίπτωση η περιγραφή της εφαρμογής αναφέρει «θα σας αρέσει», ενώ στη δεύτερη περίπτωση αναφέρει «ψάξτε το μόνοι σας». Αρκετό μυστήριο και μία πρόκληση να χρησιμοποιήσουμε το app.

    Με την εγκατάσταση του Ping σε Android, αμέσως καταλάβαμε πως πρόκειται για μία εφαρμογή με πολύ απλό user interface και αρκετά στοχευμένη λειτουργία. Μετά από κάποια πατήματα στην οθόνη, εμφανίστηκαν κάποιες κατηγορίες. Επιλέξαμε κάποιες από αυτές, όπως για παράδειγμα την επιλογή«Apps worth downloading» (εφαρμογές τις οποίες αξίζει να κατεβάσετε) και «Movies worth watching» (ταινίες τις οποίες αξίζει να δείτε).

    Εκτός από τη σελίδα των κατηγοριών, η εφαρμογή περιέχει άλλη μία σελίδα με ειδοποιήσεις θεμάτων από τις κατηγορίες τις οποίες επέλεξε ο χρήστης. Οι αναφορές άλλων ειδησεογραφικών sites κάνουν λόγο για αρκετά αραιές ειδοποιήσεις, κάτι το οποίο μέχρι στιγμής δεν είδαμε εμείς, μετά από λίγες ώρες αφού επιλέξαμε τις κατηγορίες. Ίσως να αργεί η εφαρμογή, ίσως πάλι να μη δουλεύει καλά στην Ελλάδα. Ποιος ξέρει! Εν αναμονή…

    Update: Ξεκίνησαν οι ειδοποιήσεις του Ping σε λιγότερο από μία ημέρα από την εγκατάσταση του!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles