16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Νέος DJ controller DDJ-ERGO-K από την Pioneer

    Μετά από την επιτυχία του controller DDJ-ERGO-V, η Pioneer παρουσίασε το μοντέλο DDJ-ERGO-K, σε μοντέρνο μαύρο χρώμα. Ο πολυτάλαντος controller Pioneer DDJ-ERGO-V είναι εξαιρετικά δημοφιλής μεταξύ των DJ, λόγω της ευχρηστίας, της φορητότητας και της συμβατότητάς του με πρακτικά όλες τις εφαρμογές λογισμικού για DJ. Τώρα, εκτός από τον λευκό DDJ-ERGO-V είναι πλέον διαθέσιμο ένα νέο μοντέλο σε μοντέρνο μαύρο χρώμα, ο DDJ-ERGO-K. Ωστόσο, οι διαφορές τους δεν περιορίζονται στο χρώμα. Ο DDJ-ERGO-K δίνει έμφαση στην εμπειρία χρήσης του DJ, προσφέροντας επαγγελματική, στιλπνή εμφάνιση και φιλική προς το χρήστη διάταξη των πλήκτρων και των μηχανισμών. Με γυαλιστερό μαύρο επάνω πάνελ, σατινέ μαύρο πλευρικό πάνελ, επιχρωμιωμένα πλήκτρα Play/Cue, λευκά LED που περιβάλλουν το Jog και ελαστική επικάλυψη στα πλήκτρα, ο DDJ-ERGO-K είναι ο απόλυτα φιλικός controller DJ.

    Pioneer-DDJ-Ergo-K_800x

    Η εργονομία του DDJ-ERGO-K έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την τέλεια συνεργασία με το παρεχόμενο λογισμικό Traktor LE 2. Η διάταξη των μηχανισμών του controller αντικατοπτρίζει το περιβάλλον χειρισμού με γραφικά του Traktor LE 2, έτσι ώστε οι σημαντικότερες λειτουργίες του λογισμικού να βρίσκονται σε όσο το δυνατόν πιο βολικές θέσεις και να είναι προσπελάσιμες με το άγγιγμα ενός πλήκτρου. Εκτός από την εγγενή συμβατότητά του με το Traktor LE 2, η λειτουργικότητα MIDI του DDJ-ERGO-K παρέχει συμβατότητα με πρακτικά όλες τις άλλες εφαρμογές για DJ που κυκλοφορούν στην αγορά, όπως οι Virtual DJ, Serato, djay και Cross DJ/Cross της MixVibes.

    Η μοναδική λειτουργία Ελέγχου Παλμού (Pulse Control) του DDJ-ERGO-K προσθέτει μια οπτική διάσταση στη διαδικασία, με φωτεινές ενδείξεις που επισημαίνουν τα χρησιμοποιούμενα deck, τις ενεργοποιημένες λειτουργίες και την ακρίβεια με την οποία έχει γίνει το ταίριασμα των beat. Ο DDJ-ERGO-K τροφοδοτείται με ρεύμα αποκλειστικά μέσω του καλωδίου USB που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση με τον υπολογιστή, οπότε η εγκατάστασή του είναι πανεύκολη. Το DDJ-ERGO-Κ της Pioneer θα το βρείτε αποκλειστικά στην Intersys.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles