11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Πιθανή η επιστροφή του Johnny Depp στους Πειρατές της Καραϊβικής

    Η αποχώρηση του Johnny Depp από του “Πειρατές της Καραϊβικής” το 2018 αποτέλεσε ένα σημαντικό πλήγμα για το franchise, που δυσαρέστησε εκατομμύρια fans. Είναι σχεδόν αδύνατο άλλωστε να φανταστεί κανείς να γυρίζονται ταινίες “Pirates of the Caribbean” χωρίς τον Jack Sparrow, παρόλα αυτά η Disney αποφάσισε να διακόψει τότε τις σχέσεις της με τον ηθοποιό, εξαιτίας της κατηγορίας περί ενδοοικογενειακής βίας που τον «βάραινε» μέχρι πρόσφατα.

    Μετά τη δικαίωση όμως του Johnny Depp από το δικαστήριο εναντίον της πρώην συζύγου του Amber Heard, η “ζυγαριά” γέρνει ξανά προς το μέρος του, με αποτέλεσμα η Disney να επιθυμεί να αποκαταστήσει τη σχέση της με τον ηθοποιό. Διατίθεται μάλιστα να του δώσει πολλά…λεφτά για να επιστρέψει στο ρόλο του ιδιόρρυθμου πειρατή, αφού πρόσφατα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 301 εκατ. δολαρίων. Όπως όλα δείχνουν, προσεχώς θα δούμε τη θριαμβευτική επιστροφή του και στον κινηματογράφο, μετά τη δικαστική του νίκη για συκοφαντική δυσφήμιση έναντι της Heard.

    Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Johnny Depp φέρεται να επιστρέφει ως Jack Sparrow στους Πειρατές της Καραϊβικής 6 και για μια spin-off σειρά στο Disney Plus. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση μέχρι στιγμής, που να αφορά τον Depp. Με βάση όσα γνωρίζαμε, η 6η ταινία θα είχε γυναίκα πρωταγωνίστρια. Αναμένουμε τις εξελίξεις!

    Διαβάστε επίσης:

    Blonde: H Ana de Armas μεταμορφώνεται στην “ιέρεια” του Hollywood Marilyn Monroe (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles