24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    PlayStation 6: Επίσημο έγγραφο αποκαλύπτει την κυκλοφορία του

    Αρκετές συζητήσεις έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα σχετικά με το πότε μπορούν οι gamers να περιμένουν μια νέα κονσόλα από τη Sony. Πλέον έχουμε μια πληροφορία που ρίχνει λίγο φως στην υπόθεση, αφού ένα εμπιστευτικό έγγραφο αποκαλύπτει την κυκλοφορία του PlayStation 6. Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν οι Αρχές Ανταγωνισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, προκειμένου να πάρει το πράσινο φως η εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft, σχετικό έγγραφο αναφέρει ότι η Sony σκοπεύει να κυκλοφορήσει τη νέα της κονσόλα γύρω στο 2027.

    Η Sony έχει εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή της για την εν λόγω εξαγορά, η οποία θεωρεί ότι θα προκαλέσει ανισορροπία στην αγορά. Μήλον της Έριδος έχει γίνει το Call of Duty και ο χρονικός ορίζοντας που το παιχνίδι θα παραμείνει στο PlayStation, γεγονός που αποκαλύπτεται και από το έγγραφο που κυκλοφόρησε δημόσια.

    Αναφέρεται ότι μέχρι το 2027 η Sony θα έχει λανσάρει την επόμενη γενιά PlayStation και τότε θα έχει χάσει πρόσβαση στο Call of Duty και άλλα games της Activision Blizzard. Αυτό την καθιστά εξαιρετικά ευάλωτη στο ενδεχόμενο αλλαγής πλατφορμών από τους καταναλωτές και κατά συνέπεια υποβαθμίζει την ανταγωνιστικότητά της.

    Αυτό σημαίνει ότι όσοι ανυπομονούν για την επόμενη κονσόλα, θα πρέπει να κάνουν αρκετή υπομονή, αφού έχουμε αρκετά χρόνια ακόμα αναμονής.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα ματιά στο gameplay του Need for Speed Unbound (video) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles