17.5 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Πλημμυρίστε τον χώρο με τον απόλυτο κινηματογραφικό ήχο surround από το νέο LG Soundbar G1

    Η LG Electronics (LG) μεγιστοποιεί την οπτικοακουστική εμπειρία, με το νέο Soundbar G1, που συνδυάζει την τελευταία τεχνολογία στον ήχο με την καλλιτεχνική σχεδίαση. Με το λεπτό και κομψό σχεδιασμό του και τα κορυφαίας ποιότητας υλικά, ταιριάζει τέλεια σε κάθε εσωτερικό χώρο.

    Το LG Soundbar G1 συναντά το Dolby Vision, το Dolby Atmos, αλλά και την DTS:X τεχνολογία, μετατρέποντας το σπίτι σε κινηματογράφο, ώστε να απολαμβάνετε στο έπακρο όλες τις αγαπημένες σας ταινίες. Υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση για έξοδο 3.1 ch, αποδίδοντας καθηλωτικό ήχο με συχνότητα δειγματοληψίας 96 kHz και βάθος 24 bit, για ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία ακρόασης. Παράλληλα, ενσωματώνει το AI Sound Pro που αναλύει αυτόματα το περιεχόμενο, βελτιστοποιώντας άμεσα τις ρυθμίσεις ήχου κατά την αναπαραγωγή. Έτσι, οι διάλογοι ακούγονται με κάθε λεπτομέρεια και κρυστάλλινη καθαρότητα ανεξάρτητα από το τηλεοπτικό περιεχόμενο.

    Καλλιτεχνικά ολοκληρωμένο, χάρη στην αρμονική σχεδίασή του

    Επιπλέον, το νέο Soundbar της LG αποδίδει περιεχόμενο 4K, συμπεριλαμβανομένου του HDR και του Dolby Vision, χωρίς απώλειες στην ποιότητα και την απόδοση, ενώ παρέχει αναβαθμισμένη ευκολία στις επιλογές συνδεσιμότητας, όπως το Bluetooth®, αλλά και μέσω καλωδίων οπτικής ίνας ή και καλωδίων USB ή HDMI. Τέλος, μπορεί να τοποθετηθεί σε βάση ή σε τοίχο ανάλογα με τον εσωτερικό χώρο, ώστε να τοποθετηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε καταναλωτή.

    Ανακαλύψτε τις απεριόριστες δυνατότητες των LG Soundbars στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.lg.com/gr/soundbars.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles