23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Ποια Sony θα λάβουν το Android 4.3;

    H Sony ανακοίνωσε μέσω του επίσημου blog της τη λίστα των συσκευών της, οι οποίες θα λάβουν την αναβάθμιση του Android 4.3, το οποίο παρουσιάστηκε χθες από τη Google.

    JellyBean

    Όσον αφορά τα smartphones, τα μοντέλα που θα αναβαθμιστούν θα είναι τα Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia SP και Xperia Z Ultra, ενώ φυσικά θα λάβει τη νέα έκδοση και το Xperia Tablet Z.

    Χρονοδιάγραμμα δεν ανακοινώθηκε, ωστόσο η εταιρεία υπενθυμίζει ότι -εν τω μεταξύ και μέχρι να έρθει το 4.3 στις συσκευές σας- μπορείτε να επωφεληθείτε από το Android 4.2 το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει να διατίθεται για Xperia Z και Xperia ZL ενώ από τις αρχές Αυγούστου θα αρχίσει να φτάνει σε Xperia ZR και Xperia Tablet Z.

    Εξετάζει επιπλέον την περίπτωση, για να μην υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις, να διαθέσει το 4.3 απευθείας σε άλλες συσκευές της που διαθέτουν το 4.1, με περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό να γίνουν γνωστές σύντομα.

    Αν πάλι ενδιαφέρεστε να “εντρυφήσετε” στα software upgrades της εταιρείας είναι διαθέσιμο ένα αναλυτικό ποστ εδώ που εξηγεί τα πάντα γύρω από αυτά με τεχνικές λεπτομέρειες.

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles