20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Polar A360: Activity tracker με smart notifications και απίστευτη αυτονομία!

    Μετά το κορυφαίο Polar V800 και το οικονομικό Loop 2, ήρθε η ώρα να δούμε τη χρυσή τομή απόδοσης και κόστους, το Polar A360!

    Πρόκειται για δραστηριογράφο που υποστηρίζει και smart notifications από το smartphone σας, ενώ είναι ιδανικό τόσο για ερασιτέχνες αθλητές, όσο και για πιό απαιτητικούς χρήστες! Αυτό χάρη στην πλατφόρμα Polar Flow η οποία καταγράφει αναλυτικά τη φυσική σας δραστηριότητα, σε συνδυασμό και με τον αισθητήρα καρδιακών παλμών του A360.

    cof

    polar a360 flow

    Το A360 είναι αδιάβροχο και μπορείτε ακόμη και να κάνετε μπάνιο ενώ το φοράτε, αλλά και διαθέτει 6 διαφορετικών χρωμάτων λουράκια με ειδικό διπλό κούμπωμα που το διατηρεί σταθερό πάντα στο χέρι σας και επιτρέπει εύκολη τοποθέτηση. Διαθέτει μόνο ένα φυσικό πλήκτρο και όλα γίνονται μέσω της οθόνης αφής του, είναι πολύ εύκολο στη χρήση και η οθόνη ενεργοποιείται όταν στρέφετε το ρολόι προς το πρόσωπό σας, για να βλέπετε την ώρα χωρίς να πιέσετε τίποτα πάνω στη συσκευή.

    cof

    cof

     

    Επιπλέον, διαθέτει αρκετά μεγάλη αυτονομία, καθώς αντέχει για 4 εβδομάδες χρήσης σαν απλός δραστηριογράφος και ρολόι, ενώ με ενεργοποιημένα τα smart notifications και τακτική χρήση του αιθητήρα καρδιακής λειτουργίας (1-2 ώρες την ημέρα) χρειάζεται μόνο μια επαναφόρτιση την εβδομάδα. Επίσης, η συσκευή μπορεί να κάνει και sleep tracking ώστε να καταγράφει και να διατηρεί δεδομένα για την ποιότητα του ύπνου σας, ενώ συνεργάζεται άψογα με την Polar Balance, την εξυπνη ζυγαριά της εταιρείας.

    cof

    Όλα τα προϊόντα Polar είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα στα ηλεκτρονικά καταστήματα «Κωτσόβολος» και «Public»,
    στα αθλητικά καταστήματα «Intersport» και «Zakcret», στα fitness καταστήματα «X-Treme Stores» και σε 300 ακόμα σημεία λιανικής πώλησης.

    Περισσότερα για τα προϊόντα Polar θα βρείτε στο www.polar.gr.com

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles