21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Πολύ κινητό, λίγα χρήματα. Αμαρτία δεν είναι να το χάσεις;

    moto-g

    Υπάρχουν πολλά κινητά με κόστος στα 200 ευρώ – συν, πλην, δεν έχει σημασία. Ανάμεσα σε αυτά υπάρχει ένα που αξίζει να αποκτήσεις.

    Το λένε Motorola Moto G.

    Το έχει μνημονεύσει η Νίκη, έχει χιλιοτραγουδηθεί από κάθε άσχετο και σχετικό reviewer, έχουν γραφτεί διθύραμβοι. Η κατακλείδα είναι σχεδόν πάντα η ίδια:

    Ένα μπράβο στη Motorola. Η συσκευή αυτή στέκεται επάξια ανάμεσα σε άλλες που κοστίζουν τα διπλά λεφτά”.

    Όσον αφορά στα τεχνικά, κράτα τα βασικά (τα υπόλοιπα τα βρίσκεις και στο επίσημο site): οθόνη 4,5 ιντσών 720p, τετραπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 400 στα 1,2 GHz, 1GB μνήμης RAM, κάμερα στα 5MP και μπαταρία στα 2.070mAh.

    moto-g-story-pure-android-1400x800

    Αυτό που δεν θα δεις σε κανένα πινακάκι αποτυπωμένο είναι η εμπειρία. Ο ορισμός του smoothness στο low-end segment γράφεται από την αρχή. Αν δε το χρησιμοποιήσεις δεν πιάνεις το νόημα. Αναζήτησε τα εύσημα στο background της εταιρίας, αλλά και στη Google καταγωγή: τελευταίας κοπής Android (4.4.2) με προτεραιότητα σε όλα τα τελευταία updates – όπως συμβαίνει δηλαδή και με τα Nexus 5, Moto X. Άλλο διαμάντι το τελευταίο, που δεν ήρθε ποτέ στην ημεδαπή.

    Τελειώνω. Το high-end που λες δεν πέθανε. Απλά κατέβηκε απ’ το ρετιρέ στο υπόγειο. Η Wind που ανακοινώσε ότι φέρνει το Moto G στη χώρα, φαίνεται να έχει πιάσει για τα καλά τον σφυγμό.

    Motonovo (σ.σ. η εταιρία μετά την εξαγορά) σε περιμένω στη γωνία. Η φανέλα είναι βαριά, ευχή και κατάρα σου δίνω να τη σεβαστείς.

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles