19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    To ποντιακό hands-on του iPhone 4S Μέρος Β’: Επιτέλους ετωλώθεν!

    Σε περιόδους σαν κι αυτή που περνάμε, όλοι «σκαλίζουμε» τα βιογραφικά μας. Όσοι από εμάς είμαστε ακόμα στην Ελλάδα, σκεφτόμαστε να φύγουμε και για να φύγουμε πρέπει να φρεσκάρουμε τις ξένες γλώσσες που μάθαμε στα παιδικά μας χρόνια. Επίσης, αισθανθήκαμε την ανάγκη να ανοίξουμε λεξικό, κάποιες φορές όταν κάνει δηλώσεις ο ΓΑΠ, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης.

    Εκτός της κρίσης όμως, το μόνο πράγμα που μας έχει κάνει να ανοίξουμε λεξικά είναι τα ποντιακά βίντεο για το iPhone 4S του χρήστη realtsob. Αλλά επειδή ο φίλος γνωρίζει πως είναι κομματάκι δύσκολο στα γεράματα να μάθουμε Ποντιακά από την αρχή, είχε την πρόνοια και έβαλε υποτίτλους.

    Κυκλοφόρησε λοιπόν το 2ο και τελευταίο μέρος του ποντιακού hands-on για το iPhone 4S και το highlight του συγκεκριμένου βίντεο νομίζουμε πως είναι η δοκιμή του Siri. Ο φίλος μέγας Πόντιος reviewer μιλάει στο Siri ποντιακά και το Siri απαντάει… ότι μπορεί, αλλά τουλάχιστον φαίνεται να το προσπαθεί.

    Το επόμενο βήμα φίλε realtsobi είναι να γίνει επίσημο αίτημα στην Apple, ώστε το Siri να υποστηρίζει την ποντιακή διάλεκτο. Να την ακούσω να σου λέει «ω την πίστης!» και τι στον κόσμο :Ρ

    Απολαύστε το.

    Ευχαριστούμε τον φίλο Κώστα που μας το έστειλε
    Αν θέλετε να θυμηθείτε το πρώτο μέρος του hands-on θα το βρείτε εδώ
    Και το unboxing, εδώ

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles