15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η «επιστροφή» του Popcorn Time! Το νέο site που θα σας κάνει να κολλήσετε για ώρες

    Το Popcorn Time, το… Netflix για τους πειρατές όπως το χαρακτηρίζουν κάποιοι,”επιστρέφει” κατά κάποιο τρόπο με το λανσάρισμα (από το πιο δημοφιλές Popcorn Time fork) του νέου web version Popcorn Time Online που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν stream όλες τις ταινίες και τα τηλεοπτικά shows που προσφέρει κατευθείαν στον browser τους αξιοποιώντας ένα plugin που λέγεται Torrents Time. Έως τώρα αν θέλατε να κάνετε stream οτιδήποτε από το Popcorn Time θα έπρεπε να έχετε εγκαταστήσει τη native εφαρμογή.

    Να διευκρινίσουμε ότι το Torrents Time είναι ένα plugin διαθέσιμο για χρήστες που έχουν εγκατεστημένα στον υπολογιστή τους Windows 7 ή νεότερα, Mac OSX 10.7 ή νεότερο και απομακρύνει την ανάγκη χρήσης ξεχωριστού BitTorrent client.

    popcorn-time-online

    Οι νέες εξελίξεις έρχονται λίγο καιρό αφότου η ομάδα πίσω από την υπηρεσία streaming Popcorn Time έχασε κάποιους από τους βασικούς προγραμματιστές της, κάτι που συνέπεσε χρονικά με τρεις ξεχωριστές αγωγές που έλαβε από την Αμερικανική Ένωση Κινηματογράφου – MPAA (σας είχαμε ενημερώσει σχετικά γι’ αυτές τις εξελίξεις εδώ) και κάποια βασικά forks της είχαν κλείσει.

    Σημαντικό ότι οι προγραμματιστές του νέου application διαθέτουν ελεύθερα τον κώδικα, ώστε να μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει τη δική του εκδοχή.

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles