16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Porsche Design για το Huawei Mate RS: Ναι, εμείς ζητήσαμε από τη Huawei να μην έχει notch

    H Porsche Design επιβεβαίωσε ότι ζήτησε από τη Huawei να μη συμπεριλάβει notch στο Huawei Mate RS Porsche Design.

    Porsche Design Huawei Mate RS

    ΟΙ δύο εταιρείες έχουν συνεργαστεί σε μία σειρά από Mate συσκευές τα τελευταία δύο χρόνια, ξεκινώντας από το Mate 9 Porsche Design. Το πιο πρόσφατο smartphone, στο οποίο δούλεψαν μαζί, ήταν το Mate RS, που ανακοινώθηκε μαζί με τα P20 και P20 Pro, παρ’ όλα αυτά δε διαθέτει notch όπως οι άλλες κορυφαίες προτάσεις της κινζικής εταιρείας. Τώρα, από την Porsche Design εξηγούν γιατί συμβαίνει αυτό.

    Ο Design Director της Porsche Design, Christian Schwamkrug, ανέφερε ότι το project ανάμεσα στις δύο εταιρείες είναι το πιο “δυνατό”, εξηγώντας πώς τα brands συζήτησαν για κάθε λεπτομέρεια. Ο σχεδιασμός έλεγε από την αρχή ότι δε θα υπάρχει notch, καθώς σύμφωνα με την εταιρεία το χαρακτηριστικό διακόπτει τη συμμετρία στη σχεδίαση της συσκευής. Έτσι η Porsche Design επέλεξε μία μεγάλη OLED οθόνη 6 ιντσών κυρτή στις δύο πλευρές. Επιπλέον, η εταιρεία είχε αρκετές συζητήσεις με τη Huawei όσον αφορά το πόσο “καθρέπτης” θα ήταν το πίσω μέρος της συσκευής.

    Στο θέμα των αισθητήρων αποτυπωμάτων, όπου η συσκευή διαθέτει δύο, έναν στο πίσω μέρος και έναν in-screen, η χρήση τους ήταν κάτι που η Huawei επέλεξε να κάνει, Η Porsche Design ζήτησε την ενσωμάτωση της νέας τεχνολογίας αισθητήρων δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη, αλλά, όπως επεσήμανε η Huawei, η τεχνολογία είναι ακόμα αρκετά νέα και οι καταναλωτές μπορεί να μην αισθάνονται άνετα με τον εν λόγω αισθητήρα. Έτσι, τοποθετήθηκε και ο δεύτερος αισθητήρας στο πίσω μέρος, με την Porsche Design να επιλέγει ακριβώς το σημείο που βρίσκεται για να βελτιώσει τη συνολική συμμετρία.

    Το brand προσπάθησε ακόμη να δημιουργήσει την καλύτερη εμπειρία για το χρήστη, ενσωματώνοντας χαρακτηριστικά όπως τα 512GB αποθηκευτικού χώρου ή τα 6GB RAM. Η Porsche Design επεξεργάστηκε προσκεκτικά και το UI, προσαρμόζοντας τα πάντα, έως το μέγεθος των εικονιδίων και των γραμματοσειρών.

    Η συσκευή είναι πραγματικά premium σε όλα, αλλά βέβαια και σε κόστος, φτάνοντας να πωλείται 1.695 και 2.095 ευρώ στις δύο εκδόσεις της.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles