15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 20 RS: Η πολυτελής έκδοση του Mate 20 με κόστος από 1.695 ευρώ

    H Huawei συνεχίζει και στο Λονδίνο την παράδοση συνεργασίας με το Porsche Design brand, αποκαλύπτοντας το PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 20 RS.

    PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 20 RS-01

    Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα Mate 20 Pro, με μικρές διαφορές σε κατασκευή και εμφάνιση, αλλά και στα specs. Είναι παχύτερο (9,7 έναντι 8,6 mm), ελαφρύτερο κατά 2 γραμμάρια (187 έναντι 189) και το πίσω μέρος του είναι αυτό που “τραβάει” την προσοχή σε σχέση με το Pro, καθώς αντί για κρύσταλλο σε όλη την επιφάνειά της, συνδυάζει κρύσταλλο με δερμάτινη επένδυση. Μια κεντρική, κάθετη “λωρίδα” καλύπτεται από γυαλί (και μέσα της βρίσκεται το camera module), ενώ εκατέρωθεν έχουμε δύο κάθετες λωρίδες με δερμάτινη επένδυση, μαύρου ή κόκκινου χρώματος.

    Από εκεί και πέρα, οι μόνες διαφορές στο εσωτερικό του αφορούν τον αποθηκευτικό χώρο (έρχεται με 256 ή 512GB, σε αντίθεση με τα 128GB του Mate 20 Pro) και τη RAM (8GB, χωρίς 6GB έκδοση όπως το Mate 20 Pro).

    Διαβάστε ακόμη: Πρώτη επαφή με το Huawei Mate 20 Pro. «More strength, more speed… more intelligence»!

    Και φυσικά, διαφορετική είναι η τιμή του, καθώς αποτελεί ένα πολύ premium μοντέλο και έτσι θα χρειαστούν €1.695 ή €2.095 για να το αποκτήσετε (ανάλογα με την έκδοση 256/512GB), σε κάποια από τις ευρωπαϊκές χώρες που θα διατίθεται (“ερωτηματικό” για την Ελλάδα).

    PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 20 RS-02

    Τέλος, στη συσκευασία του θα βρείτε επιπλέον (σε σχέση με τη συσκευασία του Pro) μια δερμάτινη θήκη, ένα “Leather Rear Cover Care Card” και μια “VIP card”(που μάλλον προσφέρει πρόσβαση σε “exclusive” παροχές της Huawei), αλλά και φορτιστές UK+EU, για όσους ταξιδεύουν συχνά.

    Δείτε φωτογραφίες του PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 20 RS από το event της Huawei στο Λονδίνο

    porsche design 01

    porsche design 02

    porsche design 03

    porsche design 04

    porsche design 05

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles