23.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Φορητό ηχείο TDK T78920 A33 από την Asbis Mediterranean: Απλά αγνοήστε την πρόγνωση του καιρού!

    TDK Τ78920 Α33 -asbis

    Σε μια εποχή όπου η οικονομική κρίση και η τυποποίηση της αγοράς κυριαρχούν, ένα νέο ασύρματο ηχείο, το TDK Life on Record έρχεται.. από την Asbis Mediterranean και δημιουργεί στην αγορά των φορητών ηχείων, ένα νέο πρότυπο που «απαντά» άμεσα στις ανάγκες κάθε μουσικόφιλου! Χάρη στο συμπαγή σχεδιασμό και την υψηλής ποιότητας κατασκευή του, το TDK ηχείο εγγυάται μια αρίστη ασύρματη μετάδοση μουσικής χωρίς καμία απολύτως απώλεια… Παράλληλα, ο κομψός σχεδιασμός και τα «ειδικά προστατευτικά υλικά» που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του, μετατρέπουν το TDK Life on Record σε ένα φορητό ηχείο «παντώς καιρού» αφού μπορεί να αντέξει.. στις δύσκολες καιρικές συνθήκες , την υγρασία, το εκτοξευόμενο νερό.. και τη σκόνη.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Φορητό Ηχείο TDK, διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαρκεί έως και 6 ώρες αναπαραγωγής. Έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο για κλήσεις ανοιχτής ακρόασης και πρακτική πτυσσόμενη βάση για δυνατότητα βελτιστοποίησης της κατεύθυνσης του ήχου. Παράλληλα, η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω Bluetooth, σας επιτρέπει να το αποσυνδέσετε και να το μεταφέρεται όπου επιθυμείτε, ενώ η USB υποδοχή του, επιτρέπει τη σύνδεση με διάφορες πηγές ήχου αλλά και τη φόρτιση κινητών συσκευών.

    «Το φορητό ηχείο TDK Τ78920 Α33 αποτελεί ένα συμπαγές σύστημα αναπαραγωγής ήχου το οποίο συνδυάζεται με άλλες κινητές συσκευές. Μεταφέρεται εύκολα και είναι κατάλληλο για ταξίδια και εκδρομές. Τώρα μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική όπου και αν είστε χωρίς να νοιάζεστε για τον καιρό.» σχολίασε ο κ. Λεύκιος Θεοδοσίου, γενικός διευθυντής της Asbis Mediterranean.

    Σημειώνεται ότι το φορητό ηχείο TDK Τ78920 Α33 είναι διαθέσιμο από το δίκτυο μεταπωλητών της Asbis Mediterranean και στα καταστήματα Prestigio Plaza στη Λευκωσία και Λεμεσό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles