19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πώς θα διατηρήσετε τα 15GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στο OneDrive της Microsoft;

    Η απόφαση της Microsoft, στις αρχές Νοεμβρίου, να βάλει τέλος στην απεριόριστη χωρητικότητα των χρηστών του Office365 αλλά και να περιορίσει το storage των “απλών” users από τα 15 στα 5GB, ήταν κάτι που δυσαρέστησε τους χρήστες του OneDrive.

    onedrive

    Ένα μήνα μετά, η Microsoft προσπαθεί να “διασκεδάσει” κατά κάποιον τρόπο τις εντυπώσεις από αυτή την απόφασή της, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες που είχαν επιλέξει την απεριόριστη χωρητικότητα (που πλέον δίνει όριο 1TB) να διατηρήσουν τα αρχεία τους για έναν επιπλέον χρόνο ή ακόμη και να λάβουν επιστροφή χρημάτων αν παραμένουν δυσαρεστημένοι από την αλλαγή. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να διατηρήσουν τα 15GB δωρεάν χωρητικότητας (αλλά και τα extra 15GB της υπηρεσίας Camera Roll), δηλώνοντάς το με μία επίσκεψη στο preview.onedrive.com/bonus έως τις 31 Ιανουαρίου του 2016.

    Μία προσπάθεια ικανοποίησης των δυσαρεστημένων πελατών τoυ cloud service της από τη Microsoft, ως απάντηση στις πολλές διαμαρτυρίες για τις αλλαγές στο OneDrive. Εσείς το χρησιμοποιείτε και, αν ναι, σας αρκεί αυτή η κίνηση;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles