22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Πόσο μεγάλος θα είναι (τελικά) ο Kong στο… Skull Island;

    Το Entertainment Weekly μας έδωσε ένα πρώτο στοιχείο του πόσο μεγάλος θα είναι ο Kong στην ταινία «Kong: Skull Island» της Warner Bros. Pictures, με μια φωτογραφία που δείχνει τον Tom Hiddleston, τη Brie Larson, τον John Goodman και ένα τεράστιο κρανίο γορίλα.

    δσδφδφφγ

    Όπως δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Jordan Vogt-Roberts, από το μέγεθος του κρανίου μπορούμε να πούμε ότι τα πράγματα στο νησί είναι πολύ μεγαλύτερα από όσα έχουμε συνηθίσει στις κλασικές ταινίες με τον Kong. Ο δικός τους Kong είναι ο μεγαλύτερος Kong που έχουμε δει μέχρι στιγμής στην μεγάλη οθόνη, και αυτό μεταφράζεται σε πολλά διαφορετικά πράγματα στο νησί. Ο Kong του Peter Jackson ήταν περίπου 7,6 μέτρα. Ο Kong του 1933 ήταν κάπου μεταξύ των 7,6 με 15 μέτρων. Ο Kong του 1970 ήταν και αυτός μεταξύ των 7,6 με 15 μέτρων. Οπότε πόσο μεγάλος πρέπει να είναι ο Kong ώστε όταν στέκεσαι στο έδαφος και κοιτάξεις ψηλά προς αυτόν, το μόνο πράγμα που θα σου έρθει στο μυαλό να είναι το «Ω, Θεέ μου!»;

    Σε ένα ταξίδι πίσω στο μυστηριώδες και επικίνδυνο μέρος του βασιλιά των πιθήκων, η νέα ταινία θα ακολουθήσει μια ομάδα εξερευνητών, με αρχηγό τον Tom Hiddleston, οι οποίοι θα εισχωρήσουν βαθιά μέσα στο ύπουλο και αρχέγονο νησί για να βρουν τον αδερφό του και έναν μυθικό ορό, αντιμετωπίζοντας εξωπραγματικά πλάσματα κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

    Στο καστ συμπεριλαμβάνονται και οι Samuel L. Jackson, Brie Larson, John Goodman, Jing Tian, Corey Hawkins, Jason Mitchell, John Ortiz, Shea Whigham και Toby Kebbell. Η Legendary υποσχέθηκε ότι η ιστορία θα τιμάει τα θεμέλια του υπάρχοντος μύθου του King Kong, όμως θα τοποθετήσει το Skull Island σε ένα εντελώς νέο και ξεχωριστό χρονοδιάγραμμα.

    Η ταινία Kong: Skull Island θα βγει στις αίθουσες στις 10 Μαρτίου 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles