15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Πότε θα δούμε την 6η σεζόν του Cobra Kai; Τι αποκάλυψαν οι δημιουργοί

    Η 5η σεζόν του Cobra Kai ανέβηκε πρόσφατα στο Netflix, όμως οι fans έχουν αρχίσει ήδη να συζητούν το πότε θα δούμε τον 6ο κύκλο να προστίθεται στη βιβλιοθήκη της υπηρεσίας. Το spinoff του Karate Kid, που ξεκίνησε στο YouTube το 2018 και μετά βρήκε νέο σπίτι στο Netflix, μετά από 5 σεζόν δε φαίνεται να παρουσιάζει σημάδια «κόπωσης», αλλά συνεχίζει όλο και πιο δυνατά.

    Οι δημιουργοί του Cobra Kai Josh Heald, Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg αυτή την περίοδο ασχολούνται με μια νέα κωμωδία δράσης για λογαριασμό του Netflix και της Sony, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή τους αναφέρθηκαν και στη συνέχεια του Cobra Kai. Συγκεκριμένα ο Jon Hurwitz ανέφερε:

    “Ακόμη το δουλεύουμε με τη Sony και το Netflix και ακόμη δεν έχουμε μια επίσημη ανακοίνωση της 6ης σεζόν. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι σκεφτόμαστε συνεχώς αυτούς τους χαρακτήρες. Δουλεύουμε στο Oblitarated αυτόν τον καιρό. Είμαστε στο δεύτερο μήνα γυρισμάτων και νομίζω ότι θα πάρει τα μυαλά του κόσμου, αλλά ελπίζουμε πως θα υπάρξουν περισσότερα επεισόδια Cobra Kai στο μέλλον. Ίσως να υπάρξει λίγο περισσότερη αναμονή, πιθανότατα, επειδή έχουμε στη μέση την άλλη σειρά, αλλά δε νομίζουμε να αργήσει τόσο, εφόσον όλα πάνε όπως αναμένουμε.”

    Διαβάστε επίσης:

    Το καλοκαίρι του 2023 η 3η σεζόν του The Witcher! Πότε θα δούμε το spin-off;

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles