24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Powertraveller Powermonkey Explorer 2. Ο πιο… σκληρός φορητός φορτιστής της αγοράς στα χέρια μας

    Αυτός είναι ο Powermonkey Explorer 2 της Powertraveller, που διεκδικεί τον τίτλο του πιο σκληρού φορητού φορτιστή που θα βρείτε στην αγορά, καθώς μπορεί να αντέξει ακόμη και εάν περάσει από πάνω του ένα 4×4!

    jeep powertraveller

    Είναι μεταλλικός με στιβαρή κατασκευή που δε θα σας προβληματίσει ούτε λεπτό, σε όποια κακουχία και αν τον υποβάλλετε. Είτε εργάζεστε σε κάποιο σκληρό περιβάλλον, είτε βρίσκεστε σε αυτό για την ψυχαγωγία ή την… ανάγκη σας, ο Powermonkey Explorer 2 θα φροντίσει να “ξεδιψάσει” κάθε gadget σας που χρειάζεται ενέργεια όσο βρίσκεστε μακριά από το φορτιστή του.

    powermonkey-explorer-2 f

    Τα καλύτερα νέα είναι ότι πρόκειται για μία πρόταση πλήρως ανθεκτική και στη σκόνη και το νερό, καθώς ακολουθεί το πρότυπο πιστοποίησης IP67. Με πολλά βύσματα, ώστε να φορτίζει κάθε συσκευή σας, αλλά και καπάκια για τη μέγιστη δυνατή προστασία που μπορείτε να έχετε, ακόμη και σε περίπτωση… ατυχημάτων. Αντέχει σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες (-300C), ενώ οι διαστάσεις του είναι εξαιρετικά μικρές (87×45 χιλιοστά) και το βάρος του 286 γραμμάρια. Ό,τι πρέπει για ταξιδιώτες και όσουν θέλουν να ζουν επικίνδυνα παντού και πάντα.

    powermonkey-explorer-2

    Διαθέτει μπαταρία λιθίου πολυμερούς χωρητικότητας 6.000mAh που μπορεί να φορτίσει ενδεικτικά ένα iPhone 5 έως και τρεις φορές, μία GoPro Hero3+ έως τέσσερις φορές ή ένα Garmin Edge 1000 τέσσερις φορές. Είναι συμβατό με πληθώρα άλλων συσκευών 5V όπως φορητές και action cameras, smartphones, iPhone, iPad, iPod/MP3/MP4, PSP/Hand-held/Games Consoles, Sat-Nav/GPS, PDA και φακούς κεφαλής.

    Για περισσότερα δείτε το hands-on video που ετοιμάσαμε με τον Powermonkey Explorer 2 και διαβάστε περισσότερα γι’ αυτόν στη σελίδα της Jumpout.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles