16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Πραγματοποιήθηκε στην Λεμεσό το συνέδριο της Διοικητικής Επιτροπής του Europe India Gateway (EIG)

    mtn-eig

    Συνέδριο της Διοικητικής Επιτροπής του καλωδιακού συστήματος EIG (Europe India Gateway) πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Λεμεσό (από τις 10 έως τις 12 Οκτωβρίου), υπό την φιλοξενία της ΜΤΝ.

    Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος αντιπρόσωποι τηλεπικοινωνιακών παρόχων και η ηγετική ομάδα του EIG ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες για το μέλλον του καλωδιακού συστήματος EIG. Σημειώνεται ότι το καλώδιο Europe India Gateway, ξεκινά  από το Ηνωμένο Βασιλείο, διασχίζει Πορτογαλία, Γιβραλτάρ, Μονακό, Γαλλία, Λιβύη, Αίγυπτο, Σαουδική Αραβία, Τζιμπουτί, Ομάν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και καταλήγει στην Ινδία.

    Ο Πρόεδρος του Europe India Gateway, κ. Rab Paramothayan από την Gibtelecom που ήταν παρών στο Συνέδριο, χαρακτήρισε άψογη τη διεξαγωγή του συνεδρίου που κατέληξε σε σημαντικές αποφάσεις με την Διοικητική Επιτροπή να διασφαλίζει τη συνεχιζόμενη ανταπόκριση στη συνεχώς αυξανόμενη χωρητικότητα του δικτύου.

    Από την πλευρά του Ομίλου ΜΤΝ, ο κ. John Paul Bagiire, αναφερόμενος στο θέμα αυτό τόνισε «Η διεξαγωγή της ετήσιας συνεδρίασης αυτής στην Κύπρο αποτελεί μια αναγνώριση της αξίας που δίνει το EIG στον Όμιλο ΜΤΝ καθώς το καλώδιο αυτό εξυπηρετεί ένα μεγάλο αριθμό παραρτημάτων της ΜΤΝ στην Αφρική και στη Μέση Ανατολή».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles