21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Εσύ πόσο μεγάλο το έχεις; Ιδού η εφαρμογή που το υπολογίζει

    Για σκέψου τώρα τι μπορεί να υπολογίσει μία εφαρμογή που το όνομά της είναι Predicktor. Για σκέψου λίγο καλύτερα… Ναι αυτό!


    Πρόκειται, λοιπόν, για ένα application, που μπορεί να προβλέψει το μέγεθος του πέους ενός άνδρα, διασταυρώνοντας τάσεις που έχουν διαπιστωθεί από επιστημονικά δεδομένα με προσωπικά στατιστικά στοιχεία, όπως η ηλικία, το ύψος, το μέγεθος των παπουτσιών, το μήκος των δακτύλων του ή το μέγεθος των γλουτών του.

    Η εφαρμογή Predicktor έχει δημιουργηθεί από ένα γιατρό από το Τορόντο, τον Dr. Chris Culligan, καταρχήν με χιουμοριστική διάθεση, αλλά και για να βοηθήσει άνδρες και γυναίκες να “εκπαιδευτούν” γύρω από το αντικείμενο και να το δουν χωρίς άγχος με διάθεση για το διασκεδάσουν και να περάσουν καλά.

    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Predicktor, όπως διαβάζουμε στη σελίδα της εφαρμογής, για να μάθετε από τι μπορεί να εξαρτάται το μέγεθος του μορίου σας και τι είναι εντελώς άσχετο με αυτό. Έχετε ακόμη τη δυνατότητα να δείτε δημογραφικά στοιχεία από διάφορες χώρες του κόσμου, να μάθετε τι πραγματικά σκέφτονται οι γυναίκες για τα γεννητικά όργανα των ανδρών, αλλά και να ενημερωθείτε για το “σύνδρομο του μικρού πέους”, από το οποίο υποφέρουν πολλοί άνδρες ανά τον κόσμο και να λάβετε μία καθησυχαστική απάντηση στην ερώτηση “είναι φυσιολογικό;”.


    Επιπλέον, όπως αναφέρει ο δημιουργός του, ελπίζει η εφαρμογή να διαλύσει μύθους και ανασφάλειες που έχουν οι άνδρες για τον εαυτό τους. Όπως πιστεύει ακράδακτα εξάλλου ο ίδιος, επαναλαμβάνοντας μία ρήση του πατέρα του, “δεν έχει σημασία πόσο μακρύ είναι ένα μολύβι, αλλά το πώς γράφεις μ’ αυτό το όνομά σου”, ενώ στην εφαρμογή σημειώνεται επιπλέον ότι σύμφωνα με το στατιστικό δείγμα το “85% των γυναικών είναι ευχαριστημένες από το μέγεθος του πέους του συντρόφου τους”.

    Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη, προς το παρόν, μόνο για Android, αν και σύντομα ετοιμάζονται οι εκδόσεις της για iPhone και Blackberry. Μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.

    Πηγές: Huffington PostRaw Story

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles