18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πρεμιέρα σήμερα για τη σειρά «Off Track»

    Μία ακόμη σειρά που θα καθηλώσει έρχεται αποκλειστικά στα Novacinema, τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό! Οι λάτρεις των σειρών, από τη Δευτέρα 29 Μαΐου και κάθε Δευτέρα στις 22:00 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη σειρά «Off Track» στο πλαίσιο της ζώνης «House of Europe».

    Η Ελζά κι ο Λοράν φαίνεται ότι είναι το τέλειο ζευγάρι. Ύστερα από 20 χρόνια γάμου είναι απόλυτα ερωτευμένοι και γονείς της έφηβης Λουσί. Μια μέρα, όμως, η Ελζά εξαφανίζεται, κι ο κόσμος του Λοράν και της Λουσί καταρρέει…

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι oi Sara Mortensen (Elsa Lacaze), Gil Alma (Laurent Lacaze), Christopher Bayemi (Cédric Martineau), Hélène Seuzaret (Stéphanie Fournier), Samuel Labarthe (Bernard Duvack), Marie Mallia (Lucie Lacaze).

    Η σειρά είναι διαθέσιμη και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημέρων.

    Διαβάστε επίσης:

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles