23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    PrimeTel: 2 μήνες δωρεάν Internet και δωρεάν Τηλεόραση έως και 6 μήνες

    PrimeTel_Offer

    Δωρεάν ίντερνετ για 2 μήνες και μέχρι 6 μήνες δωρεάν τηλεόραση, περιλαμβάνει η νέα προσφορά που ανακοινώσε πρόσφατα η PrimeTel. Συγκεκριμένα, με τη νέα πρόσφορα της εταιρείας, παρέχεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να συνδεθούν στο Βασικό Πακέτο Τηλεόρασης της PrimeTel, δωρεάν για 6 μήνες, το οποίο περιλαμβάνει κλασικές ταινίες, παιδικό πρόγραμμα και ντοκιμαντέρ από διεθνή και τοπικά κανάλια.

    Σε όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο, η PrimeTel προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης στο Premium Πακέτο Τηλεόρασης δωρεάν για 3 μήνες, το οποίο περιλαμβάνει τους αγώνες των σπουδαιότερων πρωταθλημάτων του κόσμου, όπως το Ισπανικό Πρωτάθλημα La Liga, το Κύπελλο Ισπανίας Copa Del Rey, το Γερμανικό Supercup, το Γερμανικό Πρωτάθληµα Bundesliga και όλοι οι εντός έδρας αγώνες της Ομόνοιας και του Απόλλωνα καθως και δημοφιλείς ξένες σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά, μουσική, ειδήσεις, μόδα και ψυχαγωγία.

    Τέλος, δωρεάν για 2 μήνες προσφέρεται και το πακέτο Premium Plus που περιλαμβάνει όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της PrimeTel, καθώς και τα κανάλια Novacinema και Novasports. Ελληνικό Πρωτάθληµα Ποδοσφαίρου (όλοι οι εντός έδρας αγώνες των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Αστέρα Τρίπολης, Πανιωνίου, ΟΦΗ, ΑΕΛ, ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακού), Euroleague, Basketball Champions League, EuroCup, Σουηδικό και Αυστριακό πρωτάθλημα, γκολφ, extreme sports, πολεμικές τέχνες, ιππασία, ποδηλασία και πολλά άλλα σπορ στο πιο πλούσιο τηλεοπτικό πακέτο.

    Η προσφορά είναι διαθέσιμη στα κατάστημα PrimeTel, Public και Telefone.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles