19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    PrimeTel: Νέες λύσεις Cloud Computing για επιχειρήσεις σε συνεργασία με την Jelastic

    primetel cloud jelastic

    Μια νέα ολοκληρωμένη λύση Cloud Computing ανακοινώσε πρόσφατα η PrimeTel. Πρόκειται για την νέα υπηρεσία Business Cloud που προσφέρεται σε συνεργασία με την Jelastic Inc, (είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών Cloud παγκοσμίως) και απευθύνεται σε επιχειρήσεις , developers, web παρόχους φιλοξενίας,  web designers και επιχειρήσεις ανάπτυξης λογισμικού, παρέχοντας τους την δυνατότητα να έχουν σημαντικά οφέλη, τόσο από το μηδενικό αρχικό κόστος επένδυσης,  όσο και από το ευέλικτο μοντέλο τιμολόγησης με βάση τη χρήση, την αξιοπιστία, την ασφάλεια, την ευκολία στη διαχείριση και τη συνεχή υποστήριξη της υπηρεσίας.

    Να σημειωθεί ότι η υπηρεσία φιλοξενείται τοπικά στην Κύπρο και παρέχει Πλατφόρμα (Platform-as-a-Service) και Υποδομή, συνδυάζοντας δίκτυα, διακομιστές, βάσεις δεδομένων και αποθηκευτικό χώρο, σε μια ενιαία λύση. Επιπλέον, παρέχει αντίγραφα ασφαλείας (backup), εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, disaster recovery και εγκατάσταση websites και εφαρμογών (marketplace).  Επιπρόσθετα η PrimeTel, μέσω του τοπικού και διεθνούς δικτύου μεγάλης χωρητικότητας που διαθέτει,  μπορεί να φιλοξενεί την υπηρεσία τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, παρέχοντας προηγμένη υποδομή, χαμηλό latency, και εύκολη διαχείριση και παρακολούθηση των υπηρεσιών, μέσα από την πλατφόρμα της υπηρεσίας. Η υποστήριξη, γίνεται σε συνεργασία με την Scaleforce Limited, εξειδικευμένο συνεργάτη της PrimeTel  με μεγάλη εμπειρία σε υπηρεσίες Cloud.

    Αναφερόμενος στο θέμα της συνεργασίας της Jelastic με την  PrimeTel, ο CEO και ιδρυτής της Jelastic κ. Ruslan Synytsky δήλωσε: «Είναι πάντα μεγάλο πλεονέκτημα για τους πελάτες μας αλλά και για την ίδια την Jelastic, όταν συνεργαζόμαστε με μια αναγνωρισμένη εταιρία με ισχυρή τοπική παρουσία όπως είναι η PrimeTel. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσουμε την προηγμένη μας πλατφόρμα,  με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και κατάλληλη υποστήριξη. Η συνεργασία μας με την PrimeTel εξασφαλίζει ότι η κυπριακή αγορά θα μπορεί να απολαμβάνει κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών και προσωποποιημένη υποστήριξη».

    Από την πλευρά του ο CEO της PrimeTel κ. Ερμής Στεφάνου δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διάθεση των υπηρεσιών της Jelastic στην Κυπριακή αγορά υπό την αιγίδα της PrimeTel. Ως τεχνολογικός συνεργάτης, η Jelastic προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες Java και PHP cloud. Συνδυάζεται εύκολα με τις υπηρεσίες της PrimeTel, μειώνοντας το κόστος αγοράς και διαχείρισης υπολογιστικών πόρων, εξασφαλίζοντας  απρόσκοπτη λειτουργία, αξιοποιώντας το τοπικό και διεθνές ενιαίο και ασφαλές δίκτυο υψηλών ταχυτήτων της PrimeTel».

    Δωρεάν Δοκιμή για 30 ημέρες και 100% BONUS με την πρώτη κατάθεση

    Τέλος, να σημειωθεί ότι η PrimeTel στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας της να βοηθήσει τις  Κυπριακές επιχειρήσεις να γνωρίσουν και να ανακαλύψουν τα οφέλη  από την αξιοποίηση των υπηρεσιών Cloud,  παρέχει δωρεάν δοκιμή της υπηρεσίας για 30 ημέρες και επιπλέον 100% Bonus στην πρώτη κατάθεση.

    Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες τη διεύθυνση http://primetel.com.cy/business/cloud/.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles