12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Προς ακύρωση το Galaxy S21 FE; Φήμες θέλουν τη Samsung να μην προχωράει στο launch του! (Φήμες)

    Πέρσι η Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy S20 FE, μια «ειδική» cut έκδοση της ναυαρχίδας της, η οποία είχε σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες και τα θέλω των Samsung fans. Η απόφαση για ένα πιο Budget-friendly S20, σαφώς και ωφέλησε την Samsung, για αυτό και πολλοί ήταν οι γνώστες της αγοράς και οι insiders, οι οποίοι ανέφεραν ότι μια FE edition βρισκόταν προ των πυλών. Κάποιοι δε μάλιστα ισχυρίζονταν ότι το S21 FE ήδη βρισκόταν στη σχετική λίστα της Google.

    Παρόλα αυτά, σύμφωνα με ένα report του DDaily, η κορεατική εταιρεία ενδέχεται να αποφάσισε την ακύρωση της συγκεκριμένης συσκευής. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του DDaily, δύο είναι οι λόγοι που οδηγούν κατά πάσα πιθανότητα την Samsung στο να ακυρώσει την Fan Edition του S21. Ο πρώτος έχει να κάνει με την έλλειψη σε ημιαγωγούς και ο δεύτερος έχει να κάνει με τις μάλλον αναπάντεχες υψηλές πωλήσεις του Flip3! Από τη στιγμή που οι άνθρωποι της Samsung πασχίζουν για να κατανείμουν σωστά τους πόρους που έχουν στη διάθεση τους, η δημιουργία ενός μοντέλου Fan Edition ενδέχεται να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Αυτό που ακούγεται έντονα από καλά πληροφορημένες πηγές, είναι ότι η Samsung αντιμετωπίζει προβλήματα στην παραγωγή του S21 FE, για αυτό και οι απανωτές καθυστερήσεις. Η Samsung φυσικά δεν έχει σχολιάσει τις παραπάνω φήμες κατά την προσφιλή τακτική της και θα πρέπει να δούμε εάν θα υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles