16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Προσεχώς η game streaming συσκευή και η smart TV εφαρμογή του Xbox

    Έχουν περάσει περίπου 11 μήνες από τη στιγμή που η Microsoft επιβεβαίωσε ότι εργάζεται πάνω σε μια game streaming συσκευή και μια smart TV εφαρμογή για το οικοσύστημα του Xbox. Η εταιρεία δεν είχε ανακοινώσει καμιά σχεδόν λεπτομέρεια από τότε, τώρα όμως ένα νέο δημοσίευμα αναφέρει ότι οι νέες αφίξεις αναμένονται τους προσεχείς μήνες.

    Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή για streaming, η οποία θα ενσωματώνεται σε τηλεόραση ή σε monitor, θα έχει μορφή stick ή puck, σύμφωνα με το GamesBeat. Με άλλα λόγια, θα μοιάζει περίπου όπως ένα Amazon Fire Stick ή ένα Chromecast. Φημολογείται ότι ο χρήστης δε θα μπορεί να χρησιμοποιεί τη συσκευή μόνο για streaming παιχνιδιών από το Xbox Game Pass Ultimate, αλλά θα το χρησιμοποιεί επίσης για να βλέπει ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές. Στο μεταξύ, η Microsoft λέγεται ότι αναπτύσσει μαζί με τη Samsung ένα Xbox app για τις τηλεοράσεις της εταιρείας.

    Κάποια μοντέλα του 2022 της Samsung υποστηρίζουν υπηρεσίες game streaming όπως τα Google Stadia και NVIDIA GeForce Now. Δε θα αποτελούσε, λοιπόν, έκπληξη αν βλέπαμε ένα Xbox Cloud Gaming app σε αυτές τις τηλεοράσεις σύντομα.

    Διαβάστε επίσης:

    Φουντώνουν οι φήμες για εξαγορά της Square Enix από τη Sony

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles