16.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Πρωταπριλιά και για τον Elon Musk! Viral η φάρσα με τη Disney και το woke περιεχόμενο

    Ο Elon Musk, ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής και CEO της Tesla, έχει όρεξη για… πλάκα λόγω Πρωταπριλιάς. Πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε ότι είναι ο νέος Chief Πολυμορφίας, Ισότητας και Συμπερίληψης της εταιρείας The Walt Disney Company.

    Ο Elon Musk στο X

    Γνωστή παγκοσμίως για τον σημαντικό της αντίκτυπο στη βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, η Disney υποδέχθηκε τον Musk, αναθέτοντάς του έναν κρίσιμο ρόλο που στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση των προσπαθειών της για πολυμορφία και συμπερίληψη. Και κάπου εδώ… ξυπνήσαμε, αφού ο διάσημος επιχειρηματίας είναι γνωστό ότι βρίσκεται στην απέναντι… όχθη και ελάχιστα ταυτίζεται με την πολιτική της Disney.

    Ο Elon Musk, ο οποίος δραστηριοποιείται σε διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των SpaceX και Tesla, μοιράστηκε τον “ενθουσιασμό” του για το νέο του ρόλο μέσω σχετικής ανάρτησης στο X. Σε μια δήλωση που αναδεικνύει την προοδευτική προσέγγισή του για τη νέα του θέση, ο Musk δήλωσε: “Είμαι ενθουσιασμένος που θα ενταχθώ στη Disney ως ο Αρχηγός Πολυμορφίας, Ισότητας και Συμπερίληψης τους. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Bob Iger & Kathleen Kennedy για να κάνουμε το περιεχόμενό τους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ woke!”

    Διαβάστε επίσης:

    MrBeast: Πούλησε τελικά το κανάλι του στη Disney για 5 δισ. δολάρια; Τι ισχύει

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles