18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Πρώτη αντίδραση από τη Sony για την εξαγορά της Activision Blizzard – Δείτε τι δηλώνει εκπρόσωπος της εταιρείας

    Λίγα 24ωρα μετά το τεράστιο deal που τάραξε τα νερά στη βιομηχανία του gaming, όλοι ανέμεναν κάποια αντίδραση από τη Sony σχετικά με την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft. Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση της εξαγοράς της Activision έναντι του ποσού των 70 σχεδόν δισ. έπεσε σαν “βόμβα”, αφού ανατρέπει μια για πάντα τα δεδομένα. Η Sony είδε ήδη τις συνέπειες να φαίνονται, καθώς η μετοχή της κατρακύλησε κατά 13% σε μια μέρα. Αρκετά είναι τα ερωτηματικά σχετικά με το τι θα γίνει αναφορικά με μεγάλους τίτλους όπως το Call of Duty. Θα το δούμε άραγε να γίνεται αποκλειστικό στο Xbox;

    Η Sony επιτέλους όμως αντέδρασε. Για πρώτη φορά σχολιάζει το τεράστιο deal με μια δήλωση που παραχώρησε εκπρόσωπός της. Συγκεκριμένα είπε:

    “Αναμένουμε πως η Microsoft θα τηρήσει τις συμφωνίες που καλύπτουν τα ήδη υπάρχοντα συμβόλαια και θα συνεχίσει να διασφαλίζει ότι τα παιχνίδια της Activision θα είναι multiplatform”.

    Προς το παρόν η Microsoft δεν έχει δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις σχετικά με το μέλλον των παιχνιδιών. Σύμφωνα με αναφορά του Bloomberg, η εταιρεία σκοπεύει να διαθέσει μερικά από τα παιχνίδια της Activision στο Playstation, όμως θα δούμε και αποκλειστικό περιεχόμενο για Xbox. Ο Spencer μάλιστα σε συνέντευξή του για τους κάτοχους κονσόλας της Sony είπε «δεν είναι πρόθεσή μας να απομακρύνουμε κοινότητες μακριά από αυτή την πλατφόρμα και παραμένουμε δεσμευμένοι σε αυτό».

    Διαβάστε επίσης:

    DEAL ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! «Οδοστρωτήρας» η Microsoft, καθώς εξαγοράζει την Activision Blizzard! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles