21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Πρώτη ματιά στο 1923 με τους Harrison Ford και Helen Mirren

    To Paramount+ έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer για την επερχόμενη σειρά 1923 με πρωταγωνιστές τον Harrison Ford και την Helen Mirren.

    Πρόκειται για ένα prequel της επιτυχημένης σειράς του Taylor Yellowstone, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Δεκεμβρίου.

    Το νέο video των 30 περίπου δευτερολέπτων ανοίγει τη σειρά, παρουσιάζοντας το Ford στο ρόλο του Jacob Dutton να ετοιμάζει το άλογό του στο Yellowstone Ranch. Η βία κατέχει σημαντική θέση στη σειρά, σε μια περίοδο που η πανδημία, η ξηρασία, η ποτοαπαγόρευση και η Μεγάλη Ύφεση μαστίζουν τις ΗΠΑ, όπως αποκαλύπτει το trailer.

    To 1923 είναι το τρίτο show του Yellowstone universe, με τις σειρές που έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα να είναι εξαιρετικά επιτυχημένες στην τηλεόραση.

    Η νέα σειρά θα διαδραματιστεί σε δύο σεζόν και θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια. Εκτός από τους Ford και Mirren, πρωταγωνιστούν ακόμη οι Michelle Randolph, James Badge Dale, Brian Geraghty, Jerome Flynn και Darren Mann.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχεται το πρώτο live show του Netflix με τον Chris Rock

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles