21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Πρώτο trailer για το Marvel’s Spider-Man 2 – Ενώνουν δυνάμεις Miles Morales και Peter Parker

    Μέχρι σήμερα δεν είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια κανονική ματιά στον επερχόμενο τίτλο της Insomniac Games, που δεν είναι άλλος από το νέο παιχνίδι Spider-Man. Πριν από μερικές ώρες όμως, το πρώτο trailer του Marvel Spider-Man 2 βγήκε στον “αέρα”, στο πλαίσιο του PlayStation Showcase, αποκαλύπτοντας ενδιαφέροντα στοιχεία για το gameplay.

    Το video ξεκινά με μια μακρά εισαγωγή με επίκεντρο το γνωστό villain Kraven the Hunter, προτού βρεθεί σε μια από τις πιο επικίνδυνες τοποθεσίες, που δεν είναι άλλη από το Μανχάταν. Στη συνέχεια, οι fans έχουν την ευκαιρία να δουν τον Peter Parker, με ένα ιδιαίτερο Spidey Suit, να κυνηγά τον The Lizard – όχι για να τον πολεμήσει, αλλά για να τον σώσει από τον Kraven.

    Όταν ο Άνθρωπος Αράχνη δεν είναι σε θέση να τα καταφέρει εγκαίρως, -οι μπράβοι του Kraven είναι αναρίθμητοι-, οι παίκτες μπορούν να αλλάξουν και να παίξουν ως Miles για να βοηθήσουν την κατάσταση. Το trailer υπαινίσσεται επίσης και μερικούς άλλους χαρακτήρες που αναμένεται να εμφανιστούν στο παιχνίδι κάποια στιγμή, συμπεριλαμβανομένων των Black Cat, Prowler, Wraith και Tombstone.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Το πρώτο παιχνίδι Spider-Man της Insomniac κυκλοφόρησε το 2018 και ακολούθησε ένα Miles Morales spinoff, με τον τίτλο Marvel’s Spider-Man: Miles Morales το 2020. Αυτή τη φορά όμως, η εταιρεία θα φέρει μαζί τους δύο ήρωες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η αποστολή τους είναι κοινή σε όλο το παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικές μέρες η Insomniac έβαλε τέλος στις φήμες που ήθελαν το Marvel’s Spider-Man 2 να αποτελεί ένα co-op game, ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται για μια single-player περιπέτεια.

    Διαβάστε επίσης:

    Starfield: Fans ζητούν από τη Bethesda tribute για παίκτη που έφυγε από τη ζωή (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles