21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πρωτοποριακή υπηρεσία εξυπηρέτησης μέσω Skype από το epharmadeals.gr!

    Τώρα ο φαρμακοποιός και ο αισθητικός σας βρίσκονται ζωντανά στην οθόνη σας, έτοιμοι να σας ακούσουν και να σας συμβουλεύσουν πώς να επιλέξετε τα κατάλληλα για εσάς προϊόντα.

    epharmadeals-skype-deltio

    Το epharmadeals.gr, ένα σύγχρονο και πλήρες ηλεκτρονικό φαρμακείο, λανσάρει τη νέα του υπηρεσία που σας επιτρέπει με το πάτημα ενός κουμπιού να καλέσετε και να εξυπηρετηθείτε άμεσα μέσω Skype!

    Λάβετε συμβουλές φαρμακοποιού χωρίς να πάτε στο φαρμακείο. Ρωτήστε για συμπληρώματα διατροφής που θα σας τονώσουν, για το πώς να θωρακίσετε τον οργανισμό σας καθημερινά, για προϊόντα φυσικού αδυνατίσματος, είδη καθημερινής φροντίδας και πολλά άλλα.

    Ακόμα, μιλήστε με εξειδικευμένους αισθητικούς που θα σας συμβουλεύσουν και θα σας προτείνουν τα κατάλληλα καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης αλλά και προϊόντα αντηλιακής προστασίας, ειδικά για τη δική σας επιδερμίδα. Η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνει ακόμα και με δωρεάν βιντεοκλήση Skype.

    Το epharmadeals.gr φέρνει καθημερινά κοντά σας τις καλύτερες προσφορές για υγεία και ομορφιά! Μέσω της υπηρεσίας Skype Call, μπορείτε να υποβάλλετε την παραγγελία σας και να την λάβετε σύντομα στο χώρο σας, κερδίζοντας χρόνο και χρήματα.

    Επισκεφθείτε το www.epharmadeals.gr/skype και μάθετε περισσότερα!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles