21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    M3W – Το νέο ψηφιακό πιάνο της Kurzweil

    M3W_WH

    Το νέο ψηφιακό πιάνο της Kurzweil M3W συνδυάζει μοναδική ηχητική απόδοση και ποιοτική κατασκευή, πάντα σε προσιτή τιμή, περιλαμβάνοντας 200 από τους καλύτερους ήχους οι οποίοι εξελίχθηκαν ειδικά για τα keyboards της Kurzweil και περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά ειδικά σχεδιασμένα για άψογη ηχητική ποιότητα και άνεση παιξίματος.

    Κατασκευασμένο σε παραδοσιακό στυλ πιάνου, το M3W διατίθεται σε δύο εξαιρετικά χρώματα,  σκούρα τριανταφυλλιά (Simulated Rosewood) και κλασσικό λευκό (Elegant White).  Ο ισχυρός ενισχυτής των 50 Watt stereo και τα τέσσερα ηχεία δύο δρόμων προσδίδουν άψογη ηχητική διασπορά σε συνδυασμό με το ευρύ φάσμα των ήχων του.  Τα υψίσυχνα tweeters είναι τοποθετημένα ακριβώς πίσω από τα πλήκτρα του του πιάνου, δίνοντας πολύ καλή στερεοφωνική εικόνα.  Το control panel είναι τοποθετημένο σε γωνία για εύκολη χρήση και τα πλήκτρα κλείνουν με λειτουργικό καπάκι easy-slide.

    Tο M3W χρησιμοποιεί αποκλειστικά το Mara sound chip της Kurzweil και την αρχιτεκτονική VAST για να δημιουργήσει τους πιο ρεαλιστικούς ήχους που υπάρχουν διαθέσιμοι.  Το ψηφιακό σήμα μαζί με τον ενισχυτή και τα ηχεία παράγουν άψογο ηχητικό αποτέλεσμα.

    Το εύκολο στη χρήση σύστημα Split και Layering προσφέρει μια διαφορετική διάσταση παιξίματος και με την προσθήκη της λειτουργίας “Favorite”, κάνει εύκολη τη ζωή του μουσικού με την άμεση ανάκληση των αγαπημένων του ήχων και custom ηχητικών συνδυασμών.

    Η ηχητική παλέτα του M3W περιλαμβάνει το πασίγνωστο Kurzweil Triple Strike Grand Piano μαζί με πολλές κατηγορίες ήχων και οργάνων – ηλεκτρονικά πιάνα, εκκλησιαστικά όργανα, τύμπανα ορχήστρας, τύμπανα, μπάσα, πνευστά, κιθάρες, κρουστά – Είναι ικανά να παράγουν μουσικές παραγωγές με υψηλή ποιότητα.

    Ο απόλυτος έλεγχος πιάνου επιτυγχάνεται με το πολύ καλό action του πληκτρολογίου με το M3W να διαθέτει το καλύτερο “wood embedded” ξύλινο βαρυκεντρισμένο hammer action κλαβιέ της Kurzweil. Ο χρήστης αντιλαμβάνεται την κίνηση του σφυριού και όχι απλώς την κίνηση του πλήκτρου, με αποτέλεσμα τον ακριβή χειρισμό και έλεγχο των δυναμικών.  Το πληκτρολόγιο χωρίζεται σε τέσσερεις ζώνες βαρυκεντρισμού, αρχίζοντας από ελαφριά αίσθηση στα πρίμα και φτάνοντας στην βαρύτερη αίσθηση στα μπάσα πλήκτρα.  Τα τρία πετάλια του M3W είναι τα standard που χρησιμοποιούνται στην κατηγορία αυτή (sustain, sostenuto και soft).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles