15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Πώς είναι να είσαι κάπου χωρίς το smartphone σου; (vid)

    Η Charlene deGuzman ετοίμασε ένα video που ανέβασε στο Youtube, θέλοντας να δείξει τη στενή σχέση (σχεδόν… εξάρτηση) των σημερινών ανθρώπων από τα smartphones τους.

    forgot-my-phone

    Στο video βλέπουμε την ίδια σε διάφορες καθημερινές της στιγμές χωρίς κινητό, ενώ όλοι οι υπόλοιποι που την περιτρυγυρίζουν παίζουν με τις συσκευές τους, τραβούν φωτογραφίες και προσπαθούν να “αιχμαλωτίσουν” κάθε τους στιγμή με το smartphone τους ή να το χρησιμοποιήσουν για επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

    Φυσικά, οι σκηνές έχουν γυριστεί με μία δόση υπερβολής, καθώς όλοι οι υπόλοιποι ασχολούνται συνέχεια με τα smartphones τους, εκτός από την deGuzman που δεν έχει μαζί της το κινητό πουθενά, είναι όμως ενδεικτικές του πόση σημασία δίνουμε σήμερα στις συσκευές αυτές, οι οποίες είναι μαζί μας παντού, πολλές φορές αποσπώντας μας την προσοχή από ό,τι συμβαίνει γύρω μας.

    Ένα απολαυστικό video που μπορεί να μας κάνει να σκεφτούμε. Αλήθεια, είμαστε εξαρτημένοι από το κινητό μας ή απλά το χρησιμοποιούμε για να καλύψουμε κάποιες ανάγκες μας;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles