17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο άθλος. Πως να παρκάρεις μια BMW στο χείλος του γκρεμού (vid)

    Το πιο εύκολο πράγμα του, σύγχρονου, κόσμου. Να παραποιήσεις δηλαδή την αλήθεια. Όχι the Greek way, αλλά με photoshop που έχει αποδείξει ότι, αν κατέχεις την τέχνη, κάνει θαύματα.

    Πάντως η φωτογραφία παραπάνω είναι πραγματική. Και αυτό είναι που την κάνει πραγματικά απίστευτη. Παρεμπιπτόντως το αυτοκίνητο που βλέπεις είναι μια BMW M3 GT2 Art Car, φτιαγμένη από τον Jeff Koons. Άρα μιλάμε για ένα αντικείμενο με συλλεκτική αξία.

    Όχι, το τετράτροχο δεν φύτρωσε ξαφνικά στον βράχο Preikestolen, 604 μέτρα, πάνω από τη θάλασσα της Δυτικής Νορβηγίας. Μεταφέρθηκε εκεί με ελικόπτερο. Το δύσκολο στο όλο εγχείρημα ήταν, ότι οι θαρραλέοι marketeers που συνέλαβαν την αρχική ιδέα, έπρεπε να περιμένουν μέχρι να πετύχουν τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες και φυσικά τον λιγότερο δυνατό αέρα. Μην ρωτήσεις γιατί το έκαναν αυτό. Ίσως οι υπάλληλοι της BMW ήθελαν το πιο πρωτότυπο wallpaper για τη δική τους επιφάνεια εργασίας. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο πάντως, οφείλεις να παραδεχθείς, ότι ο αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

    Δες τώρα και το βίντεο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles