18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    QuickPic. Ο δημοφιλής Android 3rd party photo viewer καλύτερος από ποτέ!

    To QuickPic είναι από τα third-party apps που αγαπούν πολλοί Android users και, προσωπικά, μου έχει φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο και πρακτικό και στο Lollipop. Είναι ελαφρύ, χρηστικό και κάνει τα βασικά που θέλει κάποιος από έναν photo viewer & manager. Όσοι χρησιμοποιούν το app, λοιπόν, θα χαρούν από την ενημέρωσή του στη Version 4.0 που το καθιστά καλύτερό από ποτέ.

    QuickPic

    Σε οπτικές αλλαγές αρχικά, τώρα ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε διαφορετικά color themes για την εφαρμογή για την action bar της (Settings > General > Themes), ανάμεσα στα οποία θα βρει και animations που ακολουθούν τη νέα φιλοσοφία του Material Design της Google.

    Σε άλλες αλλαγές, το QuickPic σας επιτρέπει πλέον να κάνετε αυτόματα backup τις φωτογραφίες σας στο cloud, έχοντας δυνατότητα sign in και με το λογαριασμό Google σας. Ένα νέο sorting method σάς επιτρέπει να ταξινομήσετε τα folders σας με βάση το μέγεθός τους, ενώ, όπως διαβάζουμε, μία ακόμη σημαντική βελτίωση είναι πως η εφαρμογή μπορεί πλέον να “σαρώνει” τους φακέλους σας γρηγορότερα από ποτέ. Τέλος, στα νέα χαρακτηριστικά προστίθεται και η υποστήριξη photospheres.

    Βρείτε το νέο QuickPic app για Android στο Play Store από εδώ.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles