14.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Realme 9i 5G: Στο φως τα tech specs ενός VfM 5G smartphone με αέρα… rockstar!

    Στις αρχές του έτους η realme παρουσίασε το 9i, ένα εξαιρετικό smartphone (μπορείτε να θυμηθείτε το review μας εδώ), το οποίο αν μη τι άλλο κατάφερε να εντυπωσιάσει με την Value for Money φιλοσοφία του. Τώρα έφτασε η στιγμή για την κινεζική εταιρεία για να παρουσιάσει και το 5G «αδελφάκι» του 9i, το οποίο πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην αγορά της Ινδίας, στις 18 Αυγούστου.

    Ακολουθώντας παρόμοια φιλοσοφία με την 4G LTE version, το 9i στοχεύει στους χρήστες, οι οποίοι αναζητούν μια οικονομικά προσιτή συσκευή. Συγκεκριμένα, το 9i έρχεται με οθόνη 6.6 ιντσών Full HD+ LCD, η οποία υποστηρίζει refresh rate στα 90Hz και 180Hz touch sampling rate. Παράλληλα, στο εσωτερικό του «κατοικεί» ένα Dimensity 810 SoC, το οποίο αναλαμβάνει όλη τη «δύσκολη» δουλειά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το 9i 5G πρόκειται να κυκλοφορήσει με δύο memory configurations (4GB RAM / 64 GB storage και 6GB / 128GB Storage). Επιπλέον, το VfM smartphone που στην προωθητική της καμπάνια η realme, το αποκαλεί «rockstar» έρχεται με triple camera setup (50MP Main και 2 depth και macro sensors στα 2MP), ενώ επίσης έρχεται με μπαταρία με χωρητικότητα στα 5.000mAh, με δυνατότητα για fast charging στα 18W. Το 9i 5G πρόκειται να κυκλοφορήσει σε δύο διαθέσιμες χρωματικές επιλογές, ωστόσο είναι άγνωστο το πότε θα το δούμε στη χώρα μας, ούτε το ποια θα είναι η τελική τιμή του (το αναμένουμε πάντως κάτω από τα 200 ευρώ).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles