24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Ρεκόρ πωλήσεων για το Zelda: Tears of the Kingdom

    To νέο παιχνίδι Zelda αποτέλεσε έναν από τους πιο πολυσυζητημένους τίτλους του τελευταίου χρόνου και παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον τα στοιχεία που γνωστοποιούνται σχετικά με τις πωλήσεις. Μια ακόμη πληροφορία έγινε γνωστή αναφορικά με το ντεμπούτο του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, αυτή τη φορά για τη Γαλλία. Το παιχνίδι κατάφερε να πωλήσει περίπου 500.000 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Πρόκειται μόνο για φυσικά αντίτυπα, αφού η Nintendo δεν έχει αναφέρει τα ψηφιακά data.

    Αν θέλουμε να κάνουμε μια πρώτη σύγκριση, το παιχνίδι πούλησε περισσότερο από ό, τι τα Pokemon Scarlet και Pokemon Violet και ξεπέρασε τις κυκλοφορίες του Red Dead Redemption II και των τελευταίων FIFA, οι οποίες ήταν εξαιρετικά δημοφιλείς στη Γαλλία.

    Παράλληλα, το Zelda: Tears of the Kingdom έφτασε στην κορυφή των charts και στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποτελώντας τη μεγαλύτερη boxed release κυκλοφορία της χρονιάς στη χώρα και ήδη το όγδοο πιο επιτυχημένο παιχνίδι Zelda, καθώς μέσα σε αυτό το διάστημα κατάφερε να ξεπεράσει κιόλας τις πωλήσεις των Skyward Sword, The Wind Waker και A Link Between Worlds.

    Διαβάστε επίσης:

    Nintendo: Μετά την άνοιξη του 2024 το Switch 2

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles