21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ρεκόρ προβολών για την 4η σεζόν του Stranger Things

    Μπορεί τους τελευταίους μήνες να έχουν έρθει τα πάνω κάτω στο Netflix, όμως το “Stranger Things” παραμένει ένα πρόγραμμα εξαιρετικά δημοφιλές.

    Η τελευταία σεζόν της science-fiction horror σειράς έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες και τα νούμερα τηλεθέασης από το πρώτο Σαββατοκύριακα είναι πράγματι εντυπωσιακά. Το “Stranger Things 4- Volume 1” εκτόπισε και επίσημα τη 2η σεζόν του “Bridgerton” από την πρώτη θέση, αφού πραγματοποίησε το μεγαλύτερο ντεμπούτο αγγλόφωνης σειράς στην ιστορία του Netflix.

    Σύμφωνα με την υπηρεσία, το”Stranger Things 4-Volume 1″ μέτρησε 286.7 εκατ. ώρες τηλεθέασης το πρώτο Σαββατοκύριακο και κατέλαβε τη No. 1 θέση σε 83 χώρες, σπάζοντας ακόμα ένα ρεκόρ. Σίγουρα πρόκειται για καλά νέα για το Netflix, το οποίο πέρασε μια δύσκολη χρονιά. Η εταιρεία τον Απρίλιο ανακοίνωσε ότι έχασε για πρώτη φορά εδώ και μια δεκαετία συνδρομητές.

    Το “Stranger Things”, που ακολουθεί μια ομάδα παιδιών στη μάχη τους με ένα παράλληλο σύμπαν, αποτελεί σίγουρα το μεγαλύτερο franchise του Netflix αυτή τη στιγμή και οι 3 fans περίμεναν 3 χρόνια για τη συνέχεια. Η σειρά θα ολοκληρωθεί στην 5η σεζόν.

    Διαβάστε επίσης:

    Pinocchio: Εκπληκτική η μεταμόρφωση του Τομ Χανκς σε Τζεπέτο! (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles