15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Renfield: Αυτό είναι το τελικό trailer με το Δράκουλα του Nicolas Cage

    Ο Nicolas Cage είναι ο επόμενος Δράκουλας και έχει κάνει αισθητή την παρουσία του με τους ματωμένους κυνόδοντες και τη μαύρη του κάπα. Το νέο τελικό trailer της ταινίας έγινε διαθέσιμο, παρουσιάζοντας τον οργισμένο Κόμη του Renfield υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Chris McKay.

    Η μοντέρνα κωμωδία τρόμου της Universal, τοποθετείται στο γνώριμο σκηνικό του Κάστρου του Δράκουλα στην Transylvania. Το νέο video επικεντρώνεται στο χαρακτήρα του Cage, ενώ τα προηγούμενα trailers εξέταζαν κυρίως τη δυναμική της σχέσης μεταξύ Δράκουλα και Renfield.

    Στην ταινία πρωταγωνιστούν, εκτός από τον Nicolas Cage, ο Nicholas Hoult και η Αμερικανίδα ηθοποιός Awkwafina. Το Renfield θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου του 2023 στις αίθουσες. Το Renfield είναι τεχνικά μια αναβίωση του αρχικού μυθιστορήματος του Δράκουλα του 1897 του Bram Stoker. Ωστόσο, είναι σαφές ότι δεν φοβάται να εμπλακεί άμεσα και με την κινηματογραφική κληρονομιά του χαρακτήρα.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το Ghostbusters: Afterlife 2 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles