21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Report θέλει τον “πατέρα” του Android Andy Rubin να φεύγει από την Google το 2014 λόγω καταγγελίας για “ανάρμοστη σχέση”

    Ο ιδρυτής και CEO της Essential και “πατέρας” του Android, Andy Rubin, βρίσκεται σε άδεια “για προσωπικούς λόγους” από τη νέα εταιρεία του, μετά τη δημοσιοποίηση ενός report που σχετίζεται με τις “συνθήκες αποχώρησής” του από την Google το 2014.

    andy rubin

    Όπως μεταδίδει το “The Information”, ο Rubin έφυγε από την Google, μετά από την πραγματοποίηση μίας έρευνας η οποία είχε διαπιστώσει ότι διατηρούσε “ανάρμοστη σχέση” με μία γυναίκα που εργαζόταν στο τμήμα του και υπέβαλε σχετική καταγγελία στο τμήμα HR.

    Στο report που τώρα βγαίνει στο φως της δημοσιότητας, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το είδος της σχέσης τους, ενώ ο εκπρόσωπος του Rubin αρνείται τη σύνδεση. “Κάθε σχέση που διατηρούσε ο κ. Rubin ενώ βρισκόταν στην Google ήταν συναινετική”, αναφέρει ο Mike Sitrick.

    Η γυναίκα που υπέβαλε την καταγγελία εργαζόταν στο τμήμα Android της Google, στο οποίο ήταν επικεφαλής ο Rubin, κάτι που καθιστούσε οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους “παραβίαση πολιτικής της Google” η οποία ζητά από τους υπαλλήλους της να αποκαλύπτουν τέτοιες σχέσεις, έτσι ώστε ο ένας από το “ζευγάρι” να μπορεί να μετακινηθεί σε άλλο τμήμα.

    Ο Rubin εγκατέλειψε το τμήμα του Android το Μάρτιο του 2013 για να ηγηθεί των προσπαθειών της Google στη ρομποτική, αλλά η έρευνα που αναφέρει το report λέγεται ότι πραγματοποιήθηκε το 2014, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι η συμπεριφορά του Rubin ήταν ακατάλληλη και έδειξε κακή κρίση.

    Πρόκειται για μία ακόμη αποκάλυψη που έρχεται στον απόηχο κατηγοριών σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης εναντίον ατόμων στη βιομηχανία ψυχαγωγίας και τεχνολογίας το τελευταίο διάστημα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles