19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Resident Evil 4 Remake: Επικές μάχες και νέος εχθρός στον… ορίζοντα (video)

    Το Resident Evil είναι ένα franchise που έχει γράψει τη δική του ιστορία και είναι λογικό να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον σχετικά με το Remake του 4ου παιχνιδιού που ετοιμάζει η Capcom. Η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί σε 7 περίπου εβδομάδες από σήμερα και ήρθε μάλλον η ώρα οι fans να δουν νέο υλικό, για να πάρουν μια μικρή γεύση γι’ αυτό που έρχεται.

    Το Game Informer εξασφάλισε μια αποκλειστική ματιά στο επερχόμενο video game και μοιράστηκε μερικές έξτρα πληροφορίες με το κοινό για το gameplay. Σε σχετικό video που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, οι fans μπορούν να δουν τη μάχη Leon και Granados μέσα στην εκκλησία, τα απίστευτα γραφικά, το νέο χαρακτήρα, τη συμβολή της RE engine και την επική αναβίωση ενός ιστορικού τίτλου. Το Resident Evil 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S και PC μέσω Steam στις 23 Μαρτίου.

    Δείτε το video:

    Όπως είναι γνωστό, ο πρωταγωνιστής Leon S. Kennedy θα έχει μερικές νέες δυνατότητες στο Remake, αφού στο επερχόμενο game θα μπορεί να πέφτει σκυφτός και να κρύβεται. Ο Merchant από το Resident Evil 4 θα δώσει επίσης το παρών, έτοιμος για αγοραπωλησίες και η βαλίτσα επιστρέφει όπως παλιά. Αναμένεται επίσης εκσυγχρονισμένο gameplay, ανανεωμένη, πιο σκοτεινή ιστορία και νέας γενιάς γραφικά χάρη στη RE Engine, με σεβασμό πάντα στην παράδοση του παιχνιδιού.

    Διαβάστε επίσης:

    Atomic Heart: Απολαύστε 8 λεπτά καταιγιστικής gameplay δράσης! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles