21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Resident Evil: Νέα σειρά γεμάτη δράση έρχεται στις 14 Ιουλίου

    Το τελευταίο διάστημα γίνεται κυριολεκτικά “χαμός” με τις μεταφορές δημοφιλών video games στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. Είναι γνωστό εδώ και λίγο καιρό ότι το Netflix ετοιμάζει μια νέα σειρά Resident Evil, η οποία και θα είναι βασισμένη στα παιχνίδια της Capcom. Πλέον όμως γνωρίζουμε την ημερομηνία που θα βγει η live-action σειρά στον αέρα, αφού ο κολοσσός του streaming έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες.

    Το Resident Evil αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 14 Ιουλίου και θα αποτελείται από 8 επεισόδια. Στη συγκεκριμένη παραγωγή θα πρωταγωνιστούν οι Lance Reddick, Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph και Paola Nunez.

    Σύμφωνα με τη σύνοψη του Netflix, η δράση έχει ως εξής:

    Δεκατέσσερα χρόνια μετά την παγκόσμια κατάρρευση που επήλθε από έναν θανατηφόρο ιό, η Jade Wesker παλεύει να επιβιώσει σε έναν κόσμο που κυριαρχούν αιμοδιψή μολυσμένοι και τέρατα. Σε αυτό το απόλυτο χάος, η Jade στοιχειώνεται από το παρελθόν της στη Νέα Racoon City, από την ανατριχιαστική σύνδεση του πατέρα της με την Umbrella Corporation αλλά κυρίως από τα όσα συνέβησαν στην αδερφή της, Billie.

    Διαβάστε επίσης:

    Το Hollywood επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη! Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «The Bricklayer» (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles