18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Resident Evil: Τα zombies δεν είναι η μόνη απειλή στο νέο trailer του Netflix

    Η ώρα που θα δούμε το Resident Evil στο Netflix πλησιάζει και στο πλαίσιο της Geeked Week είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια «φρέσκια» ματιά στην επερχόμενη σειρά.

    Το νέο trailer, που δόθηκε στη δημοσιότητα πρόσφατα, περιλαμβάνει φυσικά zombies και αρκετό δράμα, όπως εύκολα μπορείτε να διαπιστώσετε στη συνέχεια.

    Δείτε το trailer:

    https://youtu.be/uIdjcDTc9Vk

    Η live-action σειρά του Netflix Resident Evil υιοθετεί μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση του ομώνυμου franchise, που βασίζεται στα ιστορικά πλέον video games. Το show τοποθετείται χρονικά σε δύο περιόδους. Θα παρακολουθήσουμε τι συνέβη το 2022, προτού ο κόσμος καταρρεύσει από τον T-virus, και θα μεταφερθούμε παράλληλα στο -γεμάτο zombies- post-apocalyptic 2036.

    Για όσους έχουν υπόψη τους τα video games, η ιστορία του 2022 παραπέμπει αρκετά στο Resident Evil Village, ενώ για όσους αναρωτιούνται δεν υπάρχει καμία σύνδεση με την πρόσφατη ταινία Resident Evil: Welcome to Raccoon City.

    Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Ella Balinska, Lance Reddick, Siena Agudong, Adeline Rudolph, Paola Nuñez, Ahad Raza Mir, Connor Gossatti και Turlough Convery.

    Διαβάστε επίσης:

    Τα όνειρα ζωντανεύουν στο νέο trailer του “The Sandman”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles